![]() |
|
Што е најпотребно за една врска да биде успешна? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 44> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mojata ljubov e bezuspesna.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Buli Buli ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
i mojata e bezupesna..ako nema doverba nema vrska kolku i da se sakate
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
како може, кога се двајца во врска
и се сакаат и им е убаво некој друг од страна да им кажува, кај вас у ствари нешто не штима????? кој знае поубаво од нив двајца како им е????? чувај боже од душебрижници ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
asalen partner.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Vrskata ne treba da se stega premnogu zasto moze da se skine,tuku treba pravilno da se smota...i nekolku pati ako mora za da se namota
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
обостраност
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
љубов!!!
- зборувањата не помагаат |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
да биде врската успешна треба дружење со Нада и Вера....и Јасна е добро друштво.....но сепак највеке лично си ја сакам Маја
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
За една врска да биде успешна потребна е единственост.
Да бидат силни и да не дозволат никој и ништо од страна да им ја угаси љубовта. |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
спална соба
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nemam uspesna ljubov
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
ako me sakas dadi mi sloboda, ne me zatvoraj vo zlaten kafez.... taka i sama ke svatis deka sum dal se od sebe....
|
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
успехот во врската зависи од взаемното вложување на двајцата партнери во таа врска! Колку повеќе љубов вложуваат во неа, толку поуспешна ќе биде врсакта! важно е и да се негува таа љубов за да трае... бидејќи со изминување на времто возможно е да се запрашате што всушност барате вие со овој човек
![]() ![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
nali5555 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
ljubov,razbiranje i vernost,veruvajte isprobano!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |