IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали го заслужуваме тоа што ни се случува?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали го заслужуваме тоа што ни се случува?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 18>
Автор
Порака
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2009 во 14:51
zavisi...
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 19:06
toj sto gi duva svekite od tortata
belki ja zasluzi,
taka e i glava koga ke skrsime

Изменето од becenevem - 16.Мај.2009 во 15:41
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 20:02
Обично глупостите ги правиме во време кога од нас се очекува да си го изградиме животот, а за тоа воопшто не сме спремни понесени од хормоните...како бре да учам кога голи женски ми се мотаат низ глава и башка ми зврцкаат само што ќе ја отворам книгата
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 22:37
Ако е убаво го заслужуваме, ако не е убаво, не сме го заслужилеплазење
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2009 во 23:24
Па зависи за што правиме муабет. Кога станува збор за меѓучовечки односи, јас сум во ситуација кога мислам дека дефинитивно не го заслужувам тоа што ми се случува. Ако јас на некого сум му пружала љубов и тој некој не видел ништо лошо од мене, не гледам како јас сум го заслужила неговото кретенско и себично однесување...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2009 во 09:38
samo mi e zal za tie shto ,..ne go zasluzuvaat!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2009 во 19:45
site si go dobivaat ama bas toa sto go zasluzuvaat
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2009 во 19:46
samo ja ostanav nevin тага
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2009 во 22:59
Originally posted by becenevem becenevem напиша:

site si go dobivaat ama bas toa sto go zasluzuvaat

И јас секогаш сум викала: кој што си прави, за себе си прави...па од таму и тоа дека сите го добиваме тоа што го заслужуваме, ама да ти кажам не е баш така. Постојат луѓе што не ја ценат добрината и искреноста на другите, па го злоупотребуваат тоа и се понашаат ко идиоти. И од лично искуство кажувам дека не секогаш го заслужуваме тоа што ни се случува. Може не си бил во таква ситуација до сега, ама дај боже и да не бидеш, па да си речеш зошто мене ова ми се случува, со што го заслужив ова итн итн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 21:02
ako nekoj e idiot prema tebe
mozda i ti si bil idiot prema nekoj drug,
vo prosliot zivot...
pa treba da vidis..
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 21:36
Ne,ama ke se pogrizam da go vospostavam balansot,znaci da se oddolzam za se sto mi se slucuva,da ne e za dzabe
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 21:41
Originally posted by fragola fragola напиша:

Ne,ama ke se pogrizam da go vospostavam balansot,znaci da se oddolzam za se sto mi se slucuva,da ne e za dzabe

i kako se odolzuvas?
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 22:00
Na primer,koj me pravi gjubre,a znae deka ne sum,ke mu pokazam kako izgleda vistinsko gjubre
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 22:04
Originally posted by fragola fragola напиша:

Na primer,koj me pravi gjubre,a znae deka ne sum,ke mu pokazam kako izgleda vistinsko gjubre

pa ni manje ni vise ista si kako nego,
ako taka ke postapis,
ama ti ne si takva
za srekka
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,688 секунди.