IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Next Time
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Next Time

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789>
Автор
Порака
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2009 во 16:56
Originally posted by Omar Omar напиша:

Па што има да ми смета,едноставно сакав да знаам дали ти си нешто музички образована или само онака се чукаш во гради и викаш НЕКСТ ТАЈМ најдобри..... намигнување

Ок значи сите задоволни Иначе ја не викам дека они се најдобри и дека нема подобар од нив,ја само велам дека според МЕНЕ се квалитетни дечките,и кога сум го истакнала можеби во некој пост тоа најдобри,секако сум мислела за мене најдобри,нормално не и за сите,бидејки секој да ги сака не може и тоа е нормално..

и не знам шо се замараме толку и коментираме..евровизија као и секоја..за мене е срање фестивал..така да било поминало,на некој му се допаѓало на некој не..тоа е..не вреди да се разглаба веќе..шо е до мене се е кажано веќе..така да поздрав до наредната евровизија!
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Black_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Beauty in Darkness

Регистриран: 12.Август.2008
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Black_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2009 во 17:07
Мило ми е што не влегоа во финале, што и одамна тврдев дека нема да влезат фала богу. Летнаа наеднаш високо, сега ќе се спуштат, и тие и шупаците Елвир и Јован.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2009 во 22:31
pa ustvari dobro ispeaja na polufinaleto, mislev oti ke falshiraat oti se novi, ama dobri bea

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 19:30
Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

ekspertite sekogas ke opravduvaat sekakva greska bidejki za volja na vistinata samo narodot gi ukaziva vistinskite greski

Па народот ги избра Некст Тајм да одат на Евровизија, и сега што има тука нејасно?
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 19:37
а ти сигурна си дека народот ги избра????збунетост
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 20:03

Ami koj gi izbra ako ne narodot???

Daj ostajte si gi decata neka si peat....neka si kazat sto znaat.....koj ne saka neka ne gi slusa i neka pisi deka ne mu se dopagaat....na drugite ako im se ubaj neka si gi slusaat намигнување
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 22:10

Ја сум 100% сигурна дека народот ги избра..бев присутна у салата и можам да ти кажам дека до последна секунда не се знаеше нишо..1 бод,им ја обезбеди визата за у Москва..така да..дефинитивно,народот си го кажа своето(они и самите беа толку збунети и возбудени,по фаците им се глеаше дека не им се верува на некој начин,а впрочем кога се гласаше,сите учесници беа насобрани позади сцената пред голам видео бим каде што го следеа гласањето,и грицкаа нокти,едвај чекајки да добијат некој поен,додека браќата беа некаде позади,мирно си чекаа да видат шо као ќе се деси)..пак ќе кажам ова е само мое мислење некој да не сфати на криво..поззз
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 17:07

Денес во организација на Црвениот крст се одржа хепенинг по повод 1-ви јуни денот за згрижувачките семејства на деца без родители,овој настан свој доприност со свое учество дадоа неповторливите НЕКСТ ТАЈМ и единствената Каролина Гочева.
Ова зборува за хуманоста на нашите естрадни фаци, а иначе Некст Тајм и Каролина ми се толку одлични во пакет, беа и заедно на Фолковизија, мн се интересни

Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 20:56
dobri se deckite,ali nekako deluvaat isforsirani,kako nekoj celo vreme da gi butka.....
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
fatmir Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 01.Јуни.2009
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fatmir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 20:58
Ok a kaj gi butkat

Изменето од fatmir - 01.Јуни.2009 во 20:58
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 23:57
Супер се.
Кон врв
stefi77 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јуни.2009
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stefi77 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 17:01
da da momcite se super sekoja cest samo taka da prodolzat pozzz
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2009 во 23:11
Originally posted by fatmir fatmir напиша:

Ok a kaj gi butkat

epa so samoto toa sto izdadoa album za 7-8 meseci,reci deka ne se isforsirani i "izbutkani" blagodarenie na jovan i taa produkcijata...
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
macaparket Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Април.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2009 во 23:12
Originally posted by nikita nikita напиша:

epa so samoto toa sto izdadoa album za 7-8 meseci,reci deka ne se isforsirani i "izbutkani" blagodarenie na jovan i taa produkcijata...

Kristijan gi butkase dodeka bea so plan B.Sega se vo jovanov rekords.
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT
UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.