![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 993994995996997 1364> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kakva hristijanka si ti? pa neli nie obicnite lugje sme macenici ![]() < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
mila cigara ima i za mene a kafe
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
bravo!...ako ne dojde jas ke go zemam kafeto
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
fatmir ![]() Група ![]() Регистриран: 01.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Lele kolku me boli i mene glavata se nadevam nekoja ke mi svari kafe i mene
![]() |
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() ![]() ајде сечен ![]() ![]() Наздравје кафето ![]() |
|
![]() |
|
da ne ima otrov mori
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
fatmire vardi se od milaa ona e opasna, vrlo opasna...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Omar ke mu go najdi careto cezar ke ja nauci na nekoi raboti bla bla bla
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
za milaa uf so misli mi se vrtat ama raka na srce.... lugje citaat....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brat da ne te procita cezar pusi na brzina i begaj od sobava oti ne go znaes uste
![]() |
|
![]() |
|
![]() ајде Omar те честам кафе за рекламава ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 993994995996997 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |