|
Најубав град во Македонија |
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Автор | |||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за градот збориме,не за неговите жители PS:Не сум локал патриот Изменето од Milaa - 01.Јуни.2009 во 19:17 |
|||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па, да ги иселиме тогаш струмичаните од таму , штом би бил поубав без нив.
|
|||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и пак не си ми јасен шо има врска инфраструктурата на градот и природните богатства со жителите |
|||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
добро, добро се предавам! најубав ти е, па макар и без струмичаните:
|
|||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
патем имам една замерка за струмичани, претерани локал патриоти се, со исклучоци |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас никогаш не пишав дека скопје е најубав град во нашава земја и ако го обожавам, и тоа е она што ми смета кога другите пишуваат за своите градови јас сум свесен за недостатоците и добрите страни на мојот град, ама не кажувам дека е најубав град во македонија бидејќи знам дека не постои таков, а причините за тоа мислам дека ги имам наведено работите кои ги набројуваш за струмица (а и другите членови кои ги величат своите градови) се оние кои прават ти да бидеш задоволна од својот град, односно да го сакаш, но исто то не го прави и убав, а сите набројани работи ги има и во други градови во Македонија, вклучувајќи го и Скопје |
|||
|
|||
Siuxi
Сениор Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ooooooooooooooo mnogo lesen vapros.Ohrid estestveno
|
|||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не сум локален патриот али на Битола никој не му е равен ,.....уште езеро да имавме..
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
valandovo, ako sum od prilep
|
|||
Мигаре Тактика
Група Регистриран: 30.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
SlavicaT
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SKOPJE
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ниеден .......... сите по ист калап ...... центарот присреден за очите на јавноста а останатото како штала ........
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПС:Во секи град има нешто убаво за неговите жители.За едни тоа е спокоjниот живот.За други добриот нокjен живот.За трети убавата природа......
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |