|
Школо од бивш/сегашен партнер |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od segasniot...deka rucek ke me ceka sekoj den na masa
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас никакво, но постојано и викав удри не чекај, нема фајде, шо ги ебеш
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ќе ти проработи црвчето на сомнежот, знај дека си во право
|
|
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ооо се изнаучив јас.
1, пази на кого ќе му веруваш 2, од старт биди со мислата дека може да те заебе за после да не се изненадиш 3, сакањето не е само да се каже ТЕ САКАМ, а џигерите да ти ги вади нон стоп 4, секогаш ама СЕКОГАШ биди ти на прво место и така, ќе ми текне уште нешто гарант, па ќе допишам. Ова е жалосно, ама вистинито. Јас уште не можам да се изначудам дека постојат вакви луѓе, ама тоа е тоа. Искача дека ако се опуштиме и се отвориме целосно кон некоја личност, на крај ќе патиме. Останува само да се надеваме дека ќе се најде некој што ќе знае да ги цени тие особини. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nauciv kako da mrazam nekoj sto mnogu sum go sakala...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nauciv...kolku e slatka odmazdata
|
|
|
|
3207
Група Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kama sutra nauciv, nauciv da zabavam, da meditiram erotski, da se samozadovoluvam....
...a ova od eden ilimoze od poveke da kazuvam?!?!?! |
|
Vo galaksijata polna so cuda, lugeto ja izmislile dosadata....Kakva Kreativnost....prosto da ne veruvash....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми вика дека сум к*рвариште без усул на кој многу му мрда газот
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма наведи ги сите по ред од учители човек не треба да се срами или да ги заборава Изменето од anakin - 01.Јуни.2009 во 10:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ushte samo da naucham da zaspivam kako shto zaspiva toj i togash ke recham deka sve nauciv od nego
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема шанси да научи да прди као ја
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
батали ги, шо се замараш - тоа секој ден ми го повторува, а јас никако да сфатам, глупа ли сум, шо ли сум
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako se mava direkt
Изменето од miroslav_g8 - 02.Јуни.2009 во 21:54 |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I koga mislam deka sum go zeznala,da se prisetam deka vekje e cekor pred mene,mozebi i dva...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |