|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 992993994995996 1364> |
Автор | |
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој вари кафе
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poveli maco,malku docnam,ama obvrski
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој пристигнал
Добро утро Енигмичеее
|
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAJ SE PUSHACHITE MACO?
ili stavrno ke se otkazuvaat od cigari? |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како не.....откажалесега ке се приберат на кафе
|
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi nema bre,ccccccc
|
|
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде никотинЧе
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cadot od cigarite sodrzi benzen, nitrosamin, formaldehid i cijanovodorod< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pusenjeto e stetno za vas i za lugjeto okolu vas< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аха и?
мислиш дека ти ако непушиш вечен ќе си? |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova Monica ke da e taman sakav da se otkazam od pusenjeto , ama kade < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
enigma a da mi te baknam jas ednas, a
so velis? < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
s.r. Dzaki |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se machi dzaki celata mirisam na cigari
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 992993994995996 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |