![]() |
|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 54> |
Автор | |||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nesrekeniot e kako iskoristena binda frlena vo wc solja, samo zapusuva odvod
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
potpolno pogresno definirana tema.
...nesrekni lugeto mozat da bidat po x-osnovi..taka da ako e nesreken ne mora da znaci deka e losH!
..a sto,sreknite da ne se fini i humani?
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
сите несреќни луѓе се лоши, освен мене
јас и кога сум среќна и кога сум несреќна, пак сум добра ![]() Изменето од kejt-d-grejt - 05.Јуни.2009 во 12:16 |
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
Во потполност се согласувам со ова... Несреќни може да не’ направат милион најразлични секојдневни случувања, околности кои ќе не’ исфрлат од колосек и ќе ги навлечат тешките , темни дождливи облаци над нас. Лошотилукот не зависи од тие несреќни околности...тоа е карактеристика, одлика на нечиј ментален склоп. Лошите луѓе не се лоши поради нешто,лоши се поради себе.За нив е карактеристично тоа, да во својата нарцисоидност навистина веруваат дека ништо не им фали и дека се пример на човечка психолошка совршеност , а и дека околината најчесто така и ги гледа - како совршено здрави и урамнотежени луѓе. Лошите луѓе, ја негираат сопствената болка од спознавањето на својата грешност,неадекватност и несовршеност...за нив оние кои во потполност ќе доживеат депресија, оние кои ќе почувствуваат вистински очај - тие се лошите за разлика од нив сигурните,самоуверените и самозадоволните... Лошите луѓе не патат...тие предизвикуваат други да патат.Тие се во власт на својата нарцисоидност која стално ги тера лажно да се претставуваат како добри луѓе, престрашени од можноста да бидат разоткриени од околината и пред самите себе! |
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
е оди да те
![]() ![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
без коментар. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Biba_G - 05.Јуни.2009 во 14:30 |
|||
![]() |
|||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
||
neznam zaso ama zamisluvam u momentot koa go pisuvas ova , u pozadina slegnuva hor od angeli u beli carsavi po zlaten eskalator i pee aaalelujaaaa... ![]() ![]() ![]() |
|||
respect my authoritaaa
|
|||
![]() |
|||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
||
Прва работа:
Пример: Ја чекам службеничката; Мене ми е дојдено преку глава, башка ми жежи, а таа си седи во климатизирана просторија и 15 мин. си прај муабет на телефон за тоа кај има поефтина сукња,...... после тоа две типчиња(пријателчиња, најверојатно) си завршуваат работа прек*ред......и таман да стигнам јас на ред ми вика: Извини пауза....... ![]() И после јас сум лоша затоа што направив неред и што ме разбраа сите, и што и се заканив дека ќе го викнам директорот и дека ќе и викнам новинар од локалната телевизија да ја види цел град како работи..... ![]() Мхм.........За да не бев лоша требаше да се прошетам 1 саат на 40 степени, и да се вратам по паузата ![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
kosh covek kje ja napolni beretata i kje ja opali k*rshum u tintarata na sluzbenickata
hehehe |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Nesrekjata gradi zastiten dzid okolu nas i cesto cuvstvata gi maskira so indiferentnost.
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
||
... ili zajadlivost
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
i cinizam
sejm???? ![]() Изменето од anakin - 08.Јуни.2009 во 22:54 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |