IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Школо од бивш/сегашен партнер
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Школо од бивш/сегашен партнер

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 15>
Автор
Порака
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 22:59
od segasniot...deka rucek ke me ceka sekoj den na masa
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 23:06
јас никакво, но постојано и викав удри не чекај, нема фајде, шо ги ебеш
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 23:20
кога ќе ти проработи црвчето на сомнежот, знај дека си во право
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 00:00
ооо се изнаучив јас.
1, пази на кого ќе му веруваш
2, од старт биди со мислата дека може да те заебе за после да не се изненадиш
3, сакањето не е само да се каже ТЕ САКАМ, а џигерите да ти ги вади нон стоп
4, секогаш ама СЕКОГАШ биди ти на прво место

и така, ќе ми текне уште нешто гарант, па ќе допишам. Ова е жалосно, ама вистинито. Јас уште не можам да се изначудам дека постојат вакви луѓе, ама тоа е тоа. Искача дека ако се опуштиме и се отвориме целосно кон некоја личност, на крај ќе патиме. Останува само да се надеваме дека ќе се најде некој што ќе знае да ги цени тие особини.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 00:03
nauciv kako da mrazam nekoj sto mnogu sum go sakala...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
IzGubEnA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 1066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IzGubEnA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 00:06
nauciv...kolku e slatka odmazdata

Кон врв
3207 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Мај.2009
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 3207 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 00:10
pa kama sutra nauciv, nauciv da zabavam, da meditiram erotski, da se samozadovoluvam....
...a ova od eden ilimoze od poveke da kazuvam?!?!?!
Vo galaksijata polna so cuda, lugeto ja izmislile dosadata....Kakva Kreativnost....prosto da ne veruvash....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 10:54
ми вика дека сум к*рвариште без усул на кој многу му мрда газот
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 10:59
Originally posted by 3207 3207 напиша:

pa kama sutra nauciv, nauciv da zabavam, da meditiram erotski, da se samozadovoluvam....
...a ova od eden ilimoze od poveke da kazuvam?!?!?!

ма наведи ги сите по ред
од учители човек не треба да се срами или да ги заборава

Изменето од anakin - 01.Јуни.2009 во 10:59
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 11:18
ushte samo da naucham da zaspivam kako shto zaspiva toj i togash ke recham deka sve nauciv od nego
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 11:25
Нема шанси да научи да прди као ја
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 21:51
батали ги, шо се замараш - тоа секој ден ми го повторува, а јас никако да сфатам, глупа ли сум, шо ли сумзбунетост
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 21:54
kako se mava direkt голема%20насмевка

Изменето од miroslav_g8 - 02.Јуни.2009 во 21:54
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 22:16
I koga mislam deka sum go zeznala,da se prisetam deka vekje e cekor pred mene,mozebi i dva...
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.