|
Состанок на слепо |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | |
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Март.2006 во 12:10 |
USTE EDNAS
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за микуш и за чистата тема, состанок на слепо...супер работа
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala
zosto ja izbrisa cela tema? dali sekoj post bese von temata? ili ova bese najlesno da se napravi? Изменето од batt's |
|
|
|
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podrska i od mene
|
|
„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SOSTANOK NA SLEPO OD FORUMDZII
NIKOGAS I NE E NA SLEPO SE POZNAVATE KAKVI STE NESOVRSENI I UBAVI I NEKOJ ZA NEKOGO MOZEBI KJE JA SRETNETE SVOJATA SUDBINA A MOZEBI I NE rezime? HAHHAHAH Изменето од mikus |
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav od mene i se nadevam deka sega ke bide pokonstruktivno
|
|
|
|
Vallerija
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MIKUS, PREKRASNO KAZANO! B R A V O |
|
Sekogas so Vas
|
|
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi i svojata sudbina,no mozebi i ne se e rizik ,a sedodeka rizikuvame dobivame!
|
|
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bats dugar veruvaj deka bese najlesno IZVINI |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај сега мила раскажи си ја прикаската |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i Julija:)
aj raskazi kako bese;) |
|
|
|
Nelita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ha odime od pocetok,rekov veke ednas imam mnogu ubavo iskustvo,no ne e steknato na forum tuku na mesinger ICQ i potoa preku mejlovi,tuka nema sto mnogu da se kazuva tuku Vi posakuvam i na Vas da ja imate taa sreka zatoa sto tie momenti se navistina so golema draz i golemi spomeni!
Koj riszikuva moze i da dobie!
Hrabrite gi prati srekata!
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeeee, ubava rabota, abe mene nikako da mi trgni toa so sostanocite na slepo, site slepo mi trgnuvaat a choro mi zavrsuvaat
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas dogovoriv eden za denes
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |