|
Кој ве пали највеќе на форумот? |
Внеси реплика | страница <1 6970717273 107> |
Автор | ||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене не (бијонсе) штом веќе се жово пали , наоколу.
|
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka treba ...............dzabe ne si ............abnormalen |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оваа над мене.....ммммммммммм..........лејјјјјјј ама ме пали.....
|
||
abnormalen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kjuti be palestinec......ke mi dojdat pred vrata....
ke me nabedat deka sum ...piromanka...... a ja ni kriva ni dolzna...... vo zatvor ke lezam..... denovi li se denovi..... crni biseri nanizani... |
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе нив така ги палиш, а да те видат.... одма во гаќи свршуваат.....како јас првиот пат ...се сеќаваш нели......
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be ne e stosot da se sekjavam....... stosot sto nemase gaki....... pa dole so stapaloto nesto brisese.. mislev kreda napisano... tvoeto ime go zapisa Изменето од bijonse1 - 31.Мај.2009 во 01:58 |
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ами на првиот состанок без гаќи одам..... одма спремен да бидам.....
Е да така беше........ |
||
abnormalen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се дава bijonse толку лесно, таа сака да дупи .
|
||
|
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде прашај ја за вториот пат...... презиме, име и татково име и напишав на грбот......
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be nemoj da vregjas......koj ne se dava...... ama kolkava sum...... tesko da me zema...... a za dupenje ...koj ne saka da dupi zarem ti abnormalen ..... ne si po toj sport.... |
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aman sto stori kazvanje....kako mlekara sweetmilk bese........ zatoa sega ..... nad zadnikot imam tetovaza.... pise..... love palestinac..... |
||
abnormalen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе знам јас....на другите кажи им дека се сакаме........
|
||
Внеси реплика | страница <1 6970717273 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |