|
МАКЕДОНИЈА станува УНИЈА НА НАРОДИ?!!! |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | ||
mohikanec
Сениор Регистриран: 23.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kje im se progleda koga za eden mesec kje nemaat leb da jadat.
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секој може се да си бара и да си сонува, ама има голема разлика меѓу барање и исполнување. Во однос на федерализација и слично, ако Албанците побараат федерализација, Србите исто ќе направат проблем на Косово, а грчкото малцинство во Албанија и без да ја праша државата ќе си спороведе федерализација и уште што и да сака. Регионалната состојба не е во корист на никаква федерализација на Македонија, барем не на оние што бараат. |
||
mohikanec
Сениор Регистриран: 23.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo pravo si deka ima razlika megju baranje i ispolnuvanje. no zarem ne gledeas deka nekoj si pobara Ohridski dogovor i si dobi promeni vo ustavot. sega kje si pobara kantonizacija i kje si dobie a Makedonceto kako i sekogas so kuburata nazidot za zort zaman.
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако настане федерализација на Македонија ќе настане и на сите околни држави, странските претставници нема да го одобрат тоа, а ниту македонскиот народ! |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку што знам албанците порачаа дека ќе чекаат до Нова година, па после ќе барале други начини... Ти пак што толку ги брзаш до септември?! П. С. Што убаво им ја лепна Рикер денеска, да ја смират малку топката и да престанат со вечните закани!... |
||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може досаден ќе сум, ама те молам има ли да поставиш и линк за таа вест? |
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи : ако македонскиве шиптари побараат тоа што го бараат, тогаш од солидарност спрема македонциве, и по другите дрзави тука и пошироко ке го побарале истото!
ајде бе!?ама, сигурно имаш и доказ )линк) за твојава констатација. |
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македон Алекс, пораката на Рикер од Тетово ја најдов само на Сител, на другите телевизии не знам дали беше пренесена.
Изменето од anastea - 31.Мај.2009 во 01:32 |
||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никој од солидарност нема да бара, туку ќе го искористи правото на другите- ако овие можат, тогаш и јас. И онака грчкото малцинство во Албанија е најпроблематично. Сега им го осудија градоначалникот, а Грција се закани дека ако го стават во затвор тогаш ќе се спроведе Железната метла до крај и сите 1 500 000 Алабанци ќе бидат протерани од Грција и Албанија ќе добие вето додека постои светот и векот. Грчкото малцинство пред некое време побара да се донесе во Албанија закон за јазиците исто како во Македонија и грчкиот јазик да стане официјален, иако искрено не им треба закон, во јужна Албанија секаде има грчки натписи своеволно поставени, а на некои места нема на албански. А и Србите сигурно ќе ја искористат ситуацијата за да го свртат некако во своја полза косовското прашање. |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја чест за Рикер. Ама тој највероватно за исламистите една многу важна работа не знае. Исламот и Џихатот строго држат до БЕСАТА. Тоа е многу лоша работа. Тоа значи ако се закануват и ќе реализират, а што е потрагично се што кажуваат со одредено време го прават мнофу порано. Ама не се тиа виновни. Виновен е фирерот што не го исоплнува тоа кое им го ветил. А, не го исполнува од страв од народот македонски кој за тоа дебело ќе му врати. А Македонија ниту била ниту ќе биде УНИЈА на народи............ |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а, што ке и фали на унијата?баш убаво ке звучи, а веке и телевизија си има -ОBN
Обединети Балкански Народи ! |
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |