|
Признавам....... |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 61> |
Автор | ||||||||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
...deka me stopi SMS porakata
|
||||||||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||||||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
priznavam deka mi se zasvigja kako me ishishaa iako e teshko za odrzavanje vaka...iako kolegite me zaebavat ko bebe sum bila vo lice so vakva frizura
Изменето од blueprayer - 30.Мај.2009 во 17:10 |
||||||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||||||||
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
priznavam deka ne mi se odi na oprostalna...
priznavam ne mi odgovara drustvoto... priznavm poveke sakam so decko mi da si izlezam! |
||||||||||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
||||||||||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
priznavam deka ne znam sto sakam
|
||||||||||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||||||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Priznavam deka ne si samo ti
|
||||||||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
признавам дека мамче е најголемото срце на форумов
|
||||||||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
...дека веќе ништо нема да признаам..
|
||||||||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||||||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
признавам...... забегав со шопингот
|
||||||||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Priznavam deka onaa kokoshkana mi nedostasuva
|
||||||||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Priznavam deka im zaviduvam na ovie shto se tamu i shto ke odat utre ama ne mozam da im se priklucam
Титов Врв - предизвик за планинарите
2.747 метри високиот врв на Шар Планина - Титов Врв, викендов повторно ќе биде предизвик за планинарите од планинарскиот клуб „Љуботен“. Овој пат традиционално, по 28-ми пат, над 400 планинари од Македонија, Балканот и повеќе европски земји, ќе ги видат и почувствуваат убавините до највисокиот врв на Шара. „Од сите возрасти, по секакви временски услови, на денот на организирањето - последниот викенд на мај, доаѓаат во Тетово, се искачуваат на Попова Шапка и сите заедно се искачуваме на Титов Врв“, изјави Јован Божиновски, претседател на планинарски клуб „Љуботен“. Вечерва е големата планинарска забава на Попова Шапка, а утре изутрина се тргнува кон врвот. Искачувањето ќе се одвива по Вакувска патека која е веќе обележана. Ќе биде следено од планинарски водичи, Горско-спасителната служба и медицински тим. Организаторите препорачуваат соодветна планинарска опрема и секој од учесниците да биде во добра психофизичка кондиција. „Да се има добри планинарски чевли или посолидни патики, потоа ракавици и капа и планинарска јакна, ветровка, затоа што знаеме дека временските услови се променливи на планина“, рече Клементина Трпчевска, канцеларија за водење на Шар Планина. Титов Врв е најпосетуваното место на шарските падини. Првото организирано искачување било во 1980 година. Оттогаш станува традиционално и досега околу 15.000 планинари се воодушевувале од панорамите, стрмните камени предели и долгите глечери на шарпланинскиот масив. |
||||||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Признавам... од памет не ми излегува муабетот
|
||||||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
признавам дека ептен ме изнервира
|
||||||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||||||
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
priznavam...te sakam
|
||||||||||
|
||||||||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
признавам........ситничар сум
|
||||||||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||||||||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 61> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |