IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Влијаеше ли Форум на вас?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Влијаеше ли Форум на вас?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 15>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 17:44
nema kreativni nema iznenaduvanje
mislam kreativnosta koja kje ostanuva a ne koja zastanuva
se e jasno ko shlakanica
голема%20насмевкаплазење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 20:25
Tuka steknav samodoverba i prefinetost, zatoa i dojdov, bev sirova nedokvakana cepanica. Dobiv najveke sto moze da se dobie na forum. Rekla kazala se daleku od mene, zafaten sum so  kreativnost za da posvetuvam vnimanie na takvi raboti. Koj kakov e, toa si e negov problem, ne sum tuka nikogo da prepravam. Ima dosta kreativni, no se plasat od reakcii. Bi im preporacal da ne obrnuvaat vnimanie, samo neka pisuvaat, se e na baza na asocijacii, mozokot ke si ja prevzeme ulogata. I besmisleno nafrleni zborovi mozat da dobijat magija, dovolno e da mislis deka e taka, sto ti e gajle dali na nekogo mu se dopaga, sekogas ke ima takvi sto mrcat i se nesto im fali, prati im samo guska, toa im fali i teraj si po svoe.
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 21:20
Уживам кога читам занимливости, ствари кои се интересни и поучни, но на моите животни ставови не може ништо да влијае а добро е да се прочитаат најразлични размислувања зошто самиот факт колку луѓе-толку мислења е феномен.
Не ми е задоволство и предизвик да се докажувам со луѓе зашто имам свои причини зошто размислувам така ко што размислувам и во реалноста знам да сослушувам луѓе но доколку не ги почитувам или сметам дека не „многу бистри„ не ги земам воопшто во обзир.
Форумот ме забавува во секој случај и повеќе ми служи да си задоволам радозналост на дневно ниво.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2009 во 18:24
e pa da...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2009 во 13:34
da stvarno.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2009 во 13:36
samo na nekoj do,..mene!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 11:37
pa na forumov uzivam koa se zezamголема%20насмевка
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 13:47
Pa vlijaeshe vo pogled na toa shto me natera da gi prifakjam lugjeto (forumdziite) onakvi kakvi shto si se.голема%20насмевка
Vo realnosta sum malku tersendzika i ne se zamamram so lugje koi ne mi se "soodvetni" na mojot karakter, gi ignoriram pa duri nekoi umeam i da gi navredam.црвенеење
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 15:08
да....секогаш кога сум тажна и ми фали нешто имам каде да се испразнам и да сменам расположение,без никој да се противи
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 15:27
Влијаеше и уште влијае. Со колку различни размислувања се судирам овде ( како и надвор од овде ), ама предизвик е и овде да се направи биланс на најдобар начин помеѓу судирите што произлегуваат од ставовите на форумџиите.
И размислувањето ми се промени во врска со некои работи, но само тогаш кога ќе сфатам: Е да, така е!

Изменето од Lithium - 30.Мај.2009 во 15:28
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 16:03
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Влијаеше и уште влијае. Со колку различни размислувања се судирам овде ( како и надвор од овде ), ама предизвик е и овде да се направи биланс на најдобар начин помеѓу судирите што произлегуваат од ставовите на форумџиите.
И размислувањето ми се промени во врска со некои работи, но само тогаш кога ќе сфатам: Е да, така е!

Mnogu mi se dopaga tvojot topic dolu(mislam na dole crnata tabla Things to do today. )

Navistina kratko kazano ama vistinito

Inaku sto se odnesuva do temata, se sto covek ke slusne i razmisluva za toa vlijae vrz nego, apsolutno
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 21:29
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

Дали присуството на Форум влијаеше на вас да смените некои свои ставови ....Да научите нешто ново...Можеби , да видите дека на еден проблем може да се гледа од повеке агли...Можеби да видите дека Вистината не е апсолутна ...Да бидете потолерантни кон оние кои не го делат вашето мислење ?

секако дека форумот има некое влијание и секојдневно може да се научи по нешто ново
во врска со одредени работи цврсто си стојам на моето и тешко дека некој ќе ме убеди во спротивнотосреќа...го почитувам секое мислење, без разлика дали е во право или не...
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 21:30
на таа тема ке напиша сериозни повеке од неколку реда, но тоа ке биде во моментов кога ке сум одлучила да ме снема од форумов.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 21:41
neknja dvajca kolegi ogovaraa tret
jas se staviv vo aktivni kosrisnici i se sum slusnal
koga me primetija im zmrznaa avatarite i smenija odma tema u podforum ogovaranje
jas na toj so go ogovaraa mu ppustiv licna poraka po meil
mislam deka koga kje procita kje gi banira za veki vekov

a so mi bese lafot, dali vlijae forumot
NE definitivno NE VLIJAE
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.