![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 972973974975976 1364> |
Автор | |
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Enigma,edno vekje ispiv...ama ako ne te mrzi(kako mene dens)da pieme ushte edno...shto vikash?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Jas vikam deka sum ostanala bez cigariiii!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Koga imam jas ,imash i ti
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
![]() Ahh Biba,Biba...ti se izgasi cigarava... |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Кафево за Марија... ми нарача дупла доза, нешто е мамурлија
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Благодариме
![]() ![]() таман што убаво ке ми легне
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Леле Рениии ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
даааа
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
не кажаа по вестиве ништо...ама мислам дека осетив дрмање ноќеска
![]() кој знае кај бил ебицентарот? ![]() |
|
![]() |
|
упсссс .......
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
абе и овде дрмаше нешто........цел кревет се нишаше ........кој знае
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 972973974975976 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |