|
Една за сите, сите во една песна |
Внеси реплика | страница <1 89101112 32> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. na forumov idam hrabrost da zemam
2. skoro e tri a nikako da legnam 3. i da legnam, sonot ne ide, me zaboravil 4. а и јас на него заборавив 5. не сонувам |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. skoro e tri a nikako da legnam 3. i da legnam, sonot ne ide, me zaboravil 4. а и јас на него заборавив 5. не сонувам 6,sebe si so sonot se porazuvam |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. skoro e tri a nikako da legnam 3. i da legnam, sonot ne ide, me zaboravil 4. а и јас на него заборавив 5. не сонувам 6,sebe si so sonot se porazuvam 1.eve sega novo utro me budi |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.eve sega novo utro me budi
2. ama sonceto zad oblaci se krie |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. ama sonceto zad oblaci se krie 3.no tuka sme i ke bideme nie |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. ama sonceto zad oblaci se krie 3.no tuka sme i ke bideme nie 4.kaj mi e sonceto, dali i toa spie |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. ama sonceto zad oblaci se krie 3.no tuka sme i ke bideme nie 4.kaj mi e sonceto, dali i toa spie 5.da sega spie ,zad planinata se krie |
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.vecerta poleka doagja sega
|
|
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2.srceto mi cuka
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. prekrasna pesna od lithium, enigma,omar, bijonse
2. iako nikoj ne ja ceni nekogas popularna ke stani 3.nekoj stih nekogo ke rani 4. a nekogo do solzi ke go nasmee 5.no nam ni e ubavo sega 6.iako vremeto ne gazi,bega 1.No vojna so vremeto ke vodime nie 2. za mladosta nasa i vo gradi se bie 3 i pobedniockite trubi sviraat4.vreskaat od sreka sto nie, 5 sto nie kje staneme heroi 6. barem eden den 1. na forumov idam hrabrost da zemam 2. skoro e tri a nikako da legnam 3. i da legnam, sonot ne ide, me zaboravil 4. а и јас на него заборавив 5. не сонувам 6,sebe si so sonot se porazuvam 1.eve sega novo utro me budi 2. ama sonceto zad oblaci se krie 3.no tuka sme i ke bideme nie 4.kaj mi e sonceto, dali i toa spie 5.da sega spie ,zad planinata se krie 6.se krie se plasi,solzi roni i tazi 1.vecerta poleka doagja sega 2.srceto mi cuka Изменето од bijonse1 - 30.Мај.2009 во 20:38 |
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2.srceto mi cuka 3. od sreka bie, rebra mi krsi |
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2.srceto mi cuka 3. od sreka bie, rebra mi krsi 4.solzi mi tecat |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |