|
Бисери на професорите |
Внеси реплика | страница <1 13141516> |
Автор | |
jellenaa
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Беше СРЕДА и
проф. по Македонски :Утре испрашување , да си научите. ученик:Утре немаме час . Проф:Епа добро тогаш во Четврток . |
|
Dr. Cullen
Група Регистриран: 19.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден школски гледа слики за Метин (една скапана игра) и професорот ги гледа сликите и му вели на школскиот: Не гледај мртвечки глави, гледај голи жени. Сите ученици почнаа да се смеат.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе се погрижам никој да не влезе во државна квота на факс... физичко
|
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фармерките ви се толку ниски,... срамните влакна ви се гледаат...
не се нормални... им тргна годинава |
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја прашувам професорката по хемија,... како да го запишам тоа ?? и ми вика... како ма да го запишеш, никако нема да го запишеш
|
|
Rita.MD
Сениор Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хаххааа... од професорка од основно:
...леле почнав да глупам лупости...(?!) Еден мрднат професор од средно ја тегне маицата, се чеша по грбот и вели: "Уф ме стега корсетот!" |
|
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
|
Ecy0
Група Регистриран: 03.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ехе...ги има многу...еве некои..
Ликовно: Маж ми коа се врна од одмор,црн црн,дури розев Математика: Ајде слушајте ме без слух (сакаше да каже без звук) Историја: Во минатото Македонија губела големи победи |
|
• Come as you are, as you were
As I want you to be As a trend, as a friend, as an old enemy Take your time, hurry up The choice is yours, don't be late. Come As You |
|
ace_boy
Сениор BADBOY Регистриран: 04.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 158 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nie: profesore ima mrtvo vrapce na prozor
istorija: ostajte go deca ke si letne |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originally posted by brza
na "angliski"....znaesh li zoshto ...na tvojot chas ...sedev vo prva klupa....pred katedrata ми текна на моjата учителка по англиски: рускинjа, мажена за бугарин, завршила англиска филологиjа и ете го резултато од таа комбинациjа: "Закроj уиндоу, че ми стана холодно." Немам сретнато по голем бисер...освен учителот по хемиjа...ама тоj е друга приказка...сосема друга... |
|
aco_t
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гоца сметководство:
1. Кога вашата класна одела во 2 одд, и кога имала час по краснопис, она побегнала! 2.Ако немате мозок, ќе ви стават капа и ќе бидете полицајци! 3. Браво бе Влатко, па ти си ова-она, тие работи! 4. ученик- Да пишуемо ли ? Гоца- Не, памти , па дома ќе напишеш!! 5. Или ја ќе добијам инфаркт, или сите вие ќе добиете единици. Кое ви се свиѓа повеќе ?? 6. (во тек на предавање) - И ја не ви кажувам на Марс колку има асфалтен пат, него ви кажувам работи кои дома ви се случуваат 7. проф.Гоца- Како ќе инсталирате програми за компјутер, еве за сметководство на пример? ученик- Па ќе си земемо програм и ќе си га инсталирамо. проф.Гоца- А што мислите вие, програми шетаат по улица, па кој докачи хахаха 8. Ај бе да ќутиш тамо сите!!! 9. Имаме и побарувања од државата. Само да ви кажам дека тие побарувања се викаат "умри магаре на зелена трава" !!! 10. Така е бе Верица, видиш дека нема глупави. Има само овакви и онакви! 11. Ти Дијана да не се правиш на Тошо? - Не , на Жељко Јоксимович ! 12. Ивана П - А ја професорке зашто да немам петку? Гоца- Па ти си шепртља бе човече! 13. Ја ве прашувам, а вие ќутите како зомби! 14. Ќе земам со око ќе ви ги извадам очи! 15. Чекај бе да не те мава некој? Извади го мозокот од џеб! 16. Ќе ве убијам!!! П.С. Сите бисери професорката ги кажуваше намерно, за да ни биде позабавен часот, и за да ја пазиме што збори. Стварно многу ми фали, одвај чекав да дојде час по сметководство |
|
AcaRank.
Група Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рајна.....ХЕмија,
.....му вели на ученикот кој се мисли и одма потоа одговара: ,,кој ви кажали?,,. |
|
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
проф по биохемија
- и така си се собрале повеќе клеткички и си направиле жлездичка- не е баш бисер ама начинот на кој објасни ми беше премногу смешен Изменето од sanja-a - 17.Мај.2010 во 16:48 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставничката по математика не може да се изрази добро, секогаш нешто греши, а не си е крива жената, едноставно не може...
Еднаш има треснато: -Леле Стефан, цела чешма вода си донел! А на нејзините: -Оди ја викни класната, или “Ме прашаше ли ти мене?„ сме веќе навикнати. Имаме и една друга одлепена, географија предава... Тој час се пречкаа кој да даде пари за хамер, а оваа вика: -Абе... 5 деца по 5 денари, ете ви 40 денари за хамер! А исто да не се заборави моментов: Изнервирана од галамата на час мава со дневникот од катедра се дере: -ДОСТА! Сега ќе го отворам атласот и на сите кецови ќе ви наредам! Изменето од Tiggy Vicious - 17.Мај.2010 во 17:56 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не дека е некој бисер ама професорката по биологија си имаше своја дефиниција за ДНК- Докажано Не е Комшиско.
Изменето од Ѕвончица - 09.Август.2010 во 01:34 |
|
Внеси реплика | страница <1 13141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |