|
Начини на препишување |
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Автор | ||
boogey
Нов член Регистриран: 24.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама ова со слушалките е најубаво за женски бидејки имате долга коса и не се гледаат каблите |
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со слушалки ќе треба да се снима, па ова, па она и не е многу сигурно што ќе слушнеш на нив!
|
||
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа со слушалките....ич не е ново и непознато за професорите! верувај дека го знаат тоа! на факултет многумина беа опуштени и си препишуваа со слушалки...но и многумина беја фатени! во секој случај,јас пре би се одлучила за примитивното(ливчиња) Изменето од mina_d - 28.Мај.2009 во 22:03 |
||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
||
boogey
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
препишување со ливчиња буди лоши спомени затоа моб на маса и уживај
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а да си научиш? мислам дека е најдобра опција
(не за друго, ме фатија на последното препишување ) |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Какво учење какви глуспоти, ти ќе учиш, а озгора наставникот се повеќе ќе те испитува и испитува, а некому со малку знаење пак 5 ќе му стави и ќе те убедува дека петка и петка не е исто...
Смрт за основното образование! |
||
boogey
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се ке направам само нема да учам
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се ни замарам со такво препишување...... доволни ми се формулите на дигитронот..... |
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никогаш не сум препишувал ( не знам да препишувам јас ) освен на една писмена по географија во втора година. Сите отидоа да седат позади во последните клупи ( околу 15 души бевме тој час ) и таман кога сакав и јас другаров до мене не сакаше да оди па останавме во прва клупа да седиме. Професорката отиде и си седна во последната клупа со тие што отидоа да седат позади, а јас и другарот до мене слободно можевме и да си кажуваме и да препишуваме, професорката повеќе работа имаше позади и не надгледуваше многу напред.
А математика колку и да учев не успевав да сфатам, одвратен ми беше предметот и не го разбирав па другарот што седеше до мене секогаш ми поткажуваше, инаку тешко мене ќе беше. Среќа и професорот сфаќаше дека не можам да направам петка колку и да се трудев иако сите други ми беа петки и самиот ми ставаше пет поради трудот. |
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eheee sum prepisuvala mnogu vo sredno i osnovno
|
||
boogey
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес си препишував као по навика
|
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
boogey i? samo pazi da ne te fatat
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ама само на математика..............
Затоа кога дојде ред да учам во прва година си научив за сите години што сум пропуштила........... а начинот ми беше единствен и неповторлив Правев ливче два-три прста во ширина колку што може дланка да покрие,долго беше во зависност од тестот,на двата краја ставав залепени кибритчиња и кога ќе го намотам листот на ќибритчињата на крај го врзував со конче......... добивав нешто како ваљак што се врти -секогаш успевав Ливчето е многу мало,не се гледа,а внатре имаш се и што ти треба само си вртиш со краевите полека со прстите и решен проблем Може некој да проба од ученициве |
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zamislete tuka da ima nastavnici i da ve citaatsamo neznaat deka bas nivnite ucenici ova go praat
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |