|
Една за сите, сите во една песна |
Внеси реплика | страница <1 7891011 32> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. prekrasna pesna od lithium, enigma,omar, bijonse
2. iako nikoj ne ja ceni nekogas popularna ke stani 3.nekoj stih nekogo ke rani 4. a nekogo do solzi ke go nasmee 5.no nam ni e ubavo sega 6.iako vremeto ne gazi,bega 1.No vojna so vremeto ke vodime nie 2. za mladosta nasa i vo gradi se bie 3 i pobedniockite trubi sviraat abe ovde nema pravila, forumdziite sami gi pravat tuka najvazno e deka nisto nee vazno samo nasmevkaaaaaaaaaaa eeeeeeeeeee Изменето од anakin - 28.Мај.2009 во 21:19 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.No vojna so vremeto ke vodime nie
2. za mladosta nasa i vo gradi se bie 3 i pobedniockite trubi sviraat 4.vreskaat od sreka sto nie |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin...eden predlog ako moze ? vaka e komplicirano .....
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо да не може
леле кој ви брани ееееееееееееееј |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu e dolgo vaka...da pravime kopi paste samo na nedovrseniot stih do 6. ...ne cela....sto mislis? |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако де
нека е така како сакате ако е јави уше еден , тоа е двотретинско мнозинство на проста репродукција и 102.3% сме значи се прифакјаааааааааааааааааааа |
|
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke mora referendum....nemame cenzus
|
|
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakiiiinnnnnn....prezemi nestoooooooo
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.No vojna so vremeto ke vodime nie
2. za mladosta nasa i vo gradi se bie 3 i pobedniockite trubi sviraat 4.vreskaat od sreka sto nie, 5 sto nie kje staneme heroi 6. barem eden den |
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. na forumov idam hrabrost da zemam
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. skoro e tri a nikako da legnam |
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. skoro e tri a nikako da legnam 3. i da legnam, sonot ne ide, me zaboravil |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |