|
Дали купувате оригинали? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | ||
SLaCk
Група Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Март.2006 во 18:54 |
|
Дали имате дома некое оригинално ЦД? Јас имам две-три(Д-12, Д Гејм и уште едно) наспроти 100тина не баш оригинални хехе. И дали сметате дека ако имате неоригинални ЦДеа правите некаков криминал.
|
||
Подобро еден ден лав отколку цел живот овца
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ako sakas da go podrzis bendot vo prava smisla.....kupuvaj originali,....ama sepak vo nasava zemja koj moze da si dozvoli da kupi eden album za 600 denari ko za tie pari kje kupi 60 prazni cdea i na niv kje nasnima MP3ki so po 10 albumi.....toa ti e kaj nas.....stvarno e premnogu..... inace jas si imam kupeno samo dve originalni cdea Decapitated - The Negation i Midian - Cradle of Filth, a imam edno originalno cd so mi e poklon From the Cradle to Enslave - Cradle of Filth.....iii imam kupeno uste dve cdea za meditacija - Mantra - i tie se originalni.....iii tolku mi se originalite so gi imam.... |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ај брат дали има таква будала со купва оригинали мислам ве молам без навреда НАПРЕДДДД ПИРАТЕРИЈААА!!!!!!!
|
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a i plus ne e golema razlikata pomegju originalno i neoriginalno cd......ili pak mozebi e....
|
||
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iam nad 600 cdinja......site originali...
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a od kaj gi kupuvas???? 600??????? WOOOOOOOOW
|
||
|
||
Cho^
Нов член Регистриран: 03.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu se skapi...pa taka da jas ne kupuvam orginali
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poveli na kafe...pa izbroj gi..... vidi sea iam sg 30.pocnav da kupam cd-inja i ploci od koga sum 13 taka da 17 godini uzivanje u muzika ke ti donese volkav broj na kolekcija...i plus toa ako si tolku zabegan kao jas iam i ploci doma neznam kolku mali,golemi,tenki,debeli,vo boja,limitirani,promociskii...taka da na primer iam ploci koj vredat pari (mnogu pari ) |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Wow Lou секоја чест, сигурно имаш прекрасна колекција
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zavisi....99% e rokce ili metalce........
|
||
The_Grim
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi e bitno dali e original ili pirat..bitno e da go dobijam toa sto go sakam...
|
||
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обично сама си правам DOWNLOAD на она што ми треба
|
||
Митко
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа, мене се ми е на хард дискови (во мп3 форумат) освен 2 ЦД-а. Така да, одговорот e НЕ. :)
|
||
Mitko
|
||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |