|
Стигмата |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cudna pojava e toa stigmata.... od nikade da pocnes da gi dobivas ranite na Isus... gledajki go filmot ednostavno se zaprepastiv....
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moe mislene preku stigmata se dokazuva postoenjeto na Boga...
|
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Девојката на филмот не дека беше малку верник, туку таа беше многу голем атеист кој пцуваше и против Црквата и против Бог.
А мислам дека Христос не би дозволил да трпиме ние како што трпел Тој, знаејќи ја можноста на трпеливост кај човекот! Се секавате, Бог рече дека нема да ни приреди никој поголеми искушенија од човечките, а мислам дека тоа не е баш и човечко искушение! |
||
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a bog nemoze na drug nacin da go dokaze svoeto postoenje...tuku treba nekoj da gi pretrpi negovite stradanja...i dali e toa praviot nacin za da go dokaze svoeto postoenje Изменето од IzGubEnA - 28.Мај.2009 во 21:44 |
||
|
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па Бог Го докажува Своето постоење и преку Огненото Крштевање, преку тоа што на верниците им дава да зборуваат на различни јазици и им Го положува Својот Дух Свети над нивните тела.
Како можеше мене Бог да ми докаже Кој е и Која е Неговата Слава, без стигмата. Да чува Господ и од стигмати и од се друго, нека Бог ви докаже Кој е на друг начин и ве Благоствови, вие кој верувате во Неговите дела и вие кој има надеж да поверувате во Него! |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa kako na drug nacin toa spored mene e nesto mnogu mokno sto seoj ateist bi go ostavil bez zborovi... |
||
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ustvari bog sakajki na ateistite da im dokaze deka postoi...na vernicite im prireduva nepodnoslivi bolki i stradanje
|
||
|
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бог сака да поверуваме во Него и да се спасиме преку покајание и следење на Неговите Патишта, не преку стигмата и преку сила Тој да прави чуда, имаше една песна за славење која ја пееме во Црква гласеше вака:
Не со сила, не со моќ, Но со Духот кажа Бог. Ова е само дел од рефренот, целата не ја помнам! |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никогаш Бог не би ми сторил болка, болката не е од Бог, но од ѓаволот е. Никаква болка мене не може да ме победи додека сум со Христа. |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a stigmata??? i taa li e od gjavolot???? |
||
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa kako sega stigmata e so cel bog da dokaze deka postoi...a od druga strana bolkata e od gavolot...a ustvari stigmata nanesuva bolka i stradanje |
||
|
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чудесни се Господовите Патиша и Господовите дела, прашање е дали стигматата е од Бог.
Никаде за неа не пишува во Словото. |
||
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa ako ne ja pisuva vo slovoto kako vikate od bog e...moe mislenje e deka na nekoj slucajno mu se pojavile rani na racete kako isusovite i crkvata odma diga tenzija..i se obiduva da izvlece korist
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |