![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 956957958959960 1364> |
Автор | ||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Мичо никако да ја најде Командантицата што му го ќари ланецот и му кидна...Свати дека ми згреши( а покрај мене и тебе) и отиде да ја исправа грешката! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
extra golema BOZA u Seherezada!!!
![]() ![]() ![]() Алане среќо моја, ова бре не се Опростува... Ова под итно да се изреализира !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А Маца наша кога ќе дојде и блачко ќе си апнеме ![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
te drzam za zbor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
|
Чесен страственопушачки збор, обавезно одиме на екстра ларж боза ...За денот и времето на средбата дополнително ќе бидете благонавремено известени ( да не речам-ама ќе речам да не речеш дека не реков, а требаше да речам,консултирани)
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
еве ме
![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
|
Мацуш, не се растажувај одма... Срцко мораше да оди, ама на одење све се договоривме јас и он...знаевме дека ти нема да се лутиш и дека ќе се согласиш со договореното
![]() Сега, ако ме разбра, да ти приставам едно за со цигарето? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
милите тие
![]() ![]() ставај едно кафе сега
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
imas pogore ne go maci bibeto i ti dado.... i pepsi imas i kafe... sve ja sum ti spremil....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
абе знаев дека денот ке ми донесе убави изненадувања
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Мац,ете доказ дека нема потреба ти да се замараш, а јас да се мачам...све е договорено и организирано...на нивоу!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
tebe ubavi raboti, mene nervi i kavgi i na kraj da pocnam da se isponasuvam i po forumov....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
кој тоа ни го изнервира милото наше? ![]() |
||
![]() |
||
|
ние од секогаш сме биле на ниво
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 956957958959960 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |