IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 956957958959960 1364>
Автор
Порака
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 19:21
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Сонцето тоа... запамтил дека вечно сум минус со запалките бакнеж големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкањеИ како после да не се потрудам околу подигање на расположението голема%20насмевкаЦигарчиња веднаш ќе ти донесам, а за тоа веста што те изненадила...што знам, мислам дека и тоа ќе го исправиме намигнување

...ej Biba koga spomna zapalkite...mi tekna na ona FAMOZNO zippo od Mico...ej by the way kade ni e Mico?

Мичо никако да ја најде Командантицата што му го ќари ланецот и му кидна...Свати дека ми згреши( а покрај мене и тебе) и отиде да ја исправа грешката! голема%20насмевка задоволство задоволство задоволство
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 19:24

Biba beeeee...se zacrveniv od sram...a za tvojava nova funkcija...finally nekoj sto zasluzuva..(znaes deka ne ti se upikuvam ko tanga u dupe)...nego za shokatava...prosteno ti e..so da ti se ljutam,ionaka taa edicija e vekje minato...sega kje te teram na extra golema BOZA da me nosish u Seherezada...e sega mila moja nema kaj da mi begas ...a uste i marija1000 koga kje si ja zemem e toa kje bide prava festa
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 19:28
extra golema BOZA u Seherezada!!! изненадување изненадување изненадување
Алане среќо моја, ова бре не се Опростува... Ова под итно да се изреализира !!! големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање

А Маца наша кога ќе дојде и блачко ќе си апнеме  намигнување
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 19:35

extra golema BOZA u Seherezada!!! изненадување изненадување изненадување Алане среќо моја, ова бре не се Опростува... Ова под итно да се изреализира !!! големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкањеА Маца наша кога ќе дојде и блачко ќе си апнеме  намигнување

te drzam za zbor ...samo zakolni se u cesni moderatorski zbor
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 19:46
Чесен страственопушачки збор, обавезно одиме на екстра ларж боза ...За денот и времето на средбата дополнително ќе бидете благонавремено известени ( да не речам-ама ќе речам да не речеш дека не реков, а требаше да речам,консултирани
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 20:12
еве метрепкање.......ама го промашив срцкототага
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 20:22
Мацуш, не се растажувај одма... Срцко мораше да оди, ама на одење све се договоривме јас и он...знаевме дека ти нема да се лутиш и дека ќе се согласиш со договореното намигнување
Сега, ако ме разбра, да ти приставам едно за со цигарето? голема%20насмевкаплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 20:23
милите тиеголемо%20гушкањеприфатено енамигнување

ставај едно кафе сегаголемо%20гушкање
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 20:25
imas pogore ne go maci bibeto i ti dado.... i pepsi imas i kafe... sve ja sum ti spremil....големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 20:28
абе знаев дека денот ке ми донесе убави изненадувањаголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 20:30
Мац,ете доказ дека  нема потреба ти да се замараш, а јас да се мачам...све е договорено и организирано...на нивоу! голема%20насмевка плазење
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 20:31
tebe ubavi raboti, mene nervi i kavgi i na kraj da pocnam da se isponasuvam i po forumov....лутинаголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 20:32
Originally posted by Omar Omar напиша:

tebe ubavi raboti, mene nervi i kavgi i na kraj da pocnam da se isponasuvam i po forumov....лутинаголемо%20гушкање

кој тоа ни го изнервира милото наше?изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 20:32

Мац,ете доказ дека  нема потреба ти да се замараш, а јас да се мачам...све е договорено и организирано...на нивоу! голема%20насмевка плазење

ние од секогаш сме биле на нивотрепкањемирнамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 956957958959960 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.