|
Една за сите, сите во една песна |
Внеси реплика | страница <1 678910 32> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema veza....
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. и дојдов сега да пишам некој стих
2. mislejki deka tuka ke pronajdam mir 3.ke gi razbranuvam mislite kako nemirno more E STIHOT BR.3 MI GO NEMA JAS TOA MISLEV Изменето од ENIGMA - 28.Мај.2009 во 20:20 |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh eve ja i mojata heroina, koja ako taa ne resi problem se cudam koj drug.... ps... si go skoknala mojot stih.... |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam zatoa ti velam.... praj copy paste na posledna strofa i resen poblem... ne se luti ma i ti.... eeeee ela da mi te i .... |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ic ne se lutam samo sakav da pojasnam
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Да сум ветер, да смеам, да ти кажам
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 3. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil 1. pogledni kon zvezdite tie 2.so sjajot ke ti kazat neshto 3.tamu sme i nekade nie 4. tamu na tango 'e te pokanam 5. и јас нема да оделеам 6. на твојот поглед и ќе ти признаам 1. deka najsvetla dzvezda si ti 2. што на небото ноќва свети 3.shto dushava moja ja pleni 4.sto zivotot mi go smeni 5 . дека твое голо тело 6. вечерва ќе го .... цело ( срам ми е да пишам ) 1. no ne, veke ne se sramam 2. и еве ќе ти кажам што сакам да ти правам: 3.ne , ne poarno ke ti go napravam segaaaaa ahhhh 4. само ако ватрена си 5.pozarna na mojot ogan 6.da go izgasnes ognov sto gori vo mene 1. mozebi pak i ke patam,i proska ke baram 2. vrz tebe so site zlatni boi. kje sharam 3.ke bidam sekogas do tebe 4. и кога сум без себе 5.ti znaj deka si del od mene 6. del, kako ovoj posleden stih 1.stihot ne e posleden znaj 2.slatkite usni tvoj sega daj 3. sega, dodeka vladee gluvoto vreme 4.i zvezdite go igraat tancot svoj 5.sakam da bidam do tebe, da bidam zasekogas tvoj 6.eve iskoristi me zemi ja mojata nevinost 1.pa i neka me kaznat sega 2. utresnoto castenje kafe ne ti bega 3. gorcinata tvoja ja sakam,sakam se od tebe 4.i ke te cuvam ,nekade dlaboko vo sebe 5 . а сепак да сум ветер да казам сакам 6.deka jas sepak ne zaludno se trudam i macham 1.pa i neka mi stavat ban 2.vecno ke bidam tvojot fan 3 твојот фан фан тулипан 4 ne bidi klipan 5.znaes kolku te sakam i patam 6.i bez tebe nema da se vratam 1. и дојдов сега да пишам некој стих 2. mislejki deka tuka ke pronajdam mir 3. но единствено што пронајдов беше споменот за тебе 4. se pretvoriv vo vinozito da te obojam vo pesnava 5. ke gi razbranuvam mislite kako nemirno more 6.gordosta tvoja,udarot v gradi i moite solzi mali 1. prekrasna pesna od lithium, enigma,omar, bijonse |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. prekrasna pesna od lithium, enigma,omar, bijonse
2. iako nikoj ne ja ceni nekogas popularna ke stani |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. iako nikoj ne ja ceni nekogas popularna ke stani 3.nekoj stih nekogo ke rani |
|
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. iako nikoj ne ja ceni nekogas popularna ke stani 3.nekoj stih nekogo ke rani 4. а заборавивте да го пишете и анакин |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. iako nikoj ne ja ceni nekogas popularna ke stani 3.nekoj stih nekogo ke rani 4. a nekogo do solzi ke go nasmee |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. iako nikoj ne ja ceni nekogas popularna ke stani 3.nekoj stih nekogo ke rani 4. a nekogo do solzi ke go nasmee 5.no nam ni e ubavo sega |
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. iako nikoj ne ja ceni nekogas popularna ke stani 3.nekoj stih nekogo ke rani 4. a nekogo do solzi ke go nasmee 5.no nam ni e ubavo sega 6.iako vremeto ne gazi,bega 1.No vojna so vremeto ke vodime nie |
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |