|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика | страница <1 34353637> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako odgovorna licnost so cvrst karakter...
i so jasen stav kon moite zelbi i celi vo zivotot... odgovoro tvrdam deka... cel den ke sedam i ke razmisluvam... sto k** sega da pravam... Изменето од којсумјас - 28.Мај.2009 во 20:02 |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal mnogu lugje,
ni toj "posleden" den go nemaat |
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОВА МЕ ПОТСЕКА НЕ ЕДНА ПЕСНА вака одеше
Ако има уште еден ден да живеам јас Кај Би одел ШТО Би правел кај би барал спас? И дали би се молел се до судниот час За секој грев што сум го направил ЈАс аКо има уште еден ден да живеам јас уште првиот час го трошам на ваС Другарите кои на животот мој посветиле време и се посветиле себе! затоа сите кај мене уште еднаш за крај да Си кажеме БАЈ зошто ме првевте ХАЈ! Јас тргнав кон РАЈ НО кај ке стигнам НЕЗНАМ ... А после ке се прејадам, препијам,заспијам а не Не не спијам,на денот ке се радувам ке отидам да прошетам,малце да се повозам Високо да дигнам мотор – Жив да останам! На другарите мои им оставам ФОТО СИТЕ ЗА ЕДЕН – Беше нашеоо МОТО А Потоа ке играм лото... зо ШТО и ако нема да сум тука утре – ПА ШТО?! од тука на работа,што ако е сабота, ако денес не заживеам,навистина е срамота Па ке удрам по пиљари, банки, златари сите украдени пари ке бидат за мојте стари! На трговски го крадам цел втор спрат Ке му дадам се на мојот помал брат Па ке го гушнам и бакнам за последен пат! Зошто за последен пат го гледам мојот брат На мојте дома им оставам писмо: ПРЕМНОГУ ВЕ САКАМ НО СПРЕМАМ САМОУБУСТВО КОЕ ЗНАМ КЕ БИДЕ ДОБРО ЗА СИТЕ ЕДЕН ДА ЗАСПИЕ ЗА ГАЈЛЕ ДА НЕ ВИ Е! И тоа би било СЕ, но срцево Се кочи Морам да ги решам сите што ми боделе очи Морам да тргнам по лошиот пат И сите што заслужиле да заспијат за час! Сат и останати три – пола Скопје Ке биде намотано во TNT! А јас ке бидам тој што ке детонира И од горе ке гледа како градот експлодира. ке го посетам комшијата што нон стоп ме нервира за да му ги дадам сите шест за да ме остави На мира а после од KFOR, Тенк бирам низ Скопје парадирам и се бомбандирам! Знам точно кај ке одам НО ке ве пратам таму прв кога сите ке ве снема сум го стигнал својот врв сега заспивам во КРВ со љубовта моја која заспала во КРВ прстенот што го чував го ставам јас на прст, го вадам својот крст... ЗНАМ МНОГУ ГРЕШЕВ БОЖЕ САКАМ ДА БИДАМ ТВОЈ СИН САКАМ ДА СТОЈАМ ПОКРАЈ ТЕБЕ ЗАТОА ПРОСТИ МИ АМИН... Изменето од G1RL - 05.Јуни.2009 во 01:36 |
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja se sl*gam so tebe |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke gi dadam site pari po lesni zeni
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цел ден би јадела чоколада
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би сакала мирис на зумбули и очите на мили да гледат во мене.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke lelekam i ke placam
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke im kazam sto da mi napisat vo nekrolog.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fragola
Всушност имам размислувано на оваа тема порано и сега пак се потсетив... На двете личности што ми се се во животот би им кажала колку ги сакам и би им побарала извинување бидејќи тоа никогаш им го немам кажано. Не би им кажала дека имам само уште еден ден, не сакам да ги гледам тажни, туку би останала сама до крајот. |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sum za krematorium i ke platam odnapred za mojot pepel skrisno da im go turat vo kafe na moite dusmani
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би се самоубил од паника и хистерија. . .
-Би зборел со луѓето кои ми се допаѓале (разбери - жени се скоро сите) -Би имал секс со нив најверојатно . . . или не . -И на крај , да , би се самоубил , би скокнал од авион без падобран , од едно >4-6000 метри , онака , малку - птичја перспектива |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke pojdam na plaza ,ke se soblecham gola i ke pijam mojito i cigarce i bi slushala cafe del mar i ke uzivam do krajot na denot
|
|
If you are reading this, get a life!
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На која плажа ? ? ? |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Внеси реплика | страница <1 34353637> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |