IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто мажите лижат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто мажите лижат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 38>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 16:25
pominati se site jazicni barieri  голема%20насмевка
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 17:04
Ги изграбаа лижавчињата сношти и денес никој да се припојави овде голема%20насмевка
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 18:02
koj reche deka nema denes
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 19:18
Temava e mnogu delikatna...
i vo sebe nosi edna niska na tainstvenost pomesana so emotiven naboj na vzaemnata kompenzacija vo razmena na telesnite tecnosti...
bidejki koj zema toj i dava...
vo edna takva relaksiracka atmosfera vo koja dejstvieto najcesto se odigruva vo horizontalna polozba pri sto najcesto stradaat kolenicite...
mislam deka ako se prasa ucesnikot ZOSTO be...
tesko ke dobie covek odgovor...
ednostavno so polna usta ne se zbori...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 19:20
DOSTA ISCRPEN ODGOVOR
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 19:27
Originally posted by ENIGMA ENIGMA напиша:

DOSTA ISCRPEN ODGOVOR

iscrpen i so kulturen jazik iskazano...
iskustveno podoben za predocuvanje na vistinata....
iako ponekogas znae i da boli...
posebno ako dlaboko se navleze ...
vo sustinata...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 19:30
na ovoj podforum bas na ovaa tema ,neznam zashto nekoj bi go bolelo neshto
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2009 во 17:53
Originally posted by Milaa Milaa напиша:

Некои лижат зашто уживаат во уживањето на партнерката,други лижат зашто така виделе дека треба во некој порнич што го гледале,трети лижат зашто очекуваат пушење за возврат,а има и такви кои слушнале дека така треба,а зашто,појма немат

Taka Milaa, objasni im na lugjeto....големо%20гушкање
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 19:35
Koja nema da ja lizes ke ti izbega garant i " Ostacees saam "
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 19:45
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

Originally posted by Milaa Milaa напиша:

Некои лижат зашто уживаат во уживањето на партнерката,други лижат зашто така виделе дека треба во некој порнич што го гледале,трети лижат зашто очекуваат пушење за возврат,а има и такви кои слушнале дека така треба,а зашто,појма немат

Taka Milaa, objasni im na lugjeto....големо%20гушкање
Bravo, Milaa, mi gi zede zborovite!голема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2009 во 22:43
Lizime poradi higienski prichiniгазење%20од%20смеење
poradi higiena na gospodinotгазење%20од%20смеење
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2009 во 22:47
Originally posted by konan konan напиша:

Lizime poradi higienski prichiniгазење%20од%20смеење
poradi higiena na gospodinotгазење%20од%20смеење

изненадување... ти по такви лижавчиња си бил? газење%20од%20смеење
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2009 во 22:54
тагаa tebe demek ti se vrakjaгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2009 во 22:56
баш и не очекував на онолку силење дека  одржаваш хигиена на господата газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,113 секунди.