![]() |
|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 40> |
Автор | ||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SE se konji,a najbrziot i najitriot pobeduva i stanuva "princot"
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
a ako na kraj mu pravat doping test ? pa se ispostavi deka koristel nedozvoleni sredstva ?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Toa e momentot koga princezata stanuva magarica
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Ма каков принц какви бакрачи бре, све тоа е исто, обични мажи само во различни форми.
Боље коњ, барем ќе го јаваш по ливади, ќе се праиш Мадона, ем чист воздух, ем рекреација. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
kraen rezultat samo MULINJA
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
аман бре со тие мулиња
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Toj e i vitez so dignato kopje za da ja odbrani cesta na princezata i da i go osvoi srceto
|
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
vo koja bajka bese toa hmmm
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
kopje + srce = ?
![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Pomuna vremeto koga veruvavme vo bajki
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Toj e biznismen so bel mercedes, a ona e siromasna studentka na filozofski nauki - otsek poezija... |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
зошто бе точно филозофски науки? ![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
pa j**i ga sea... me stai vo nezgodno...da razmisluvam... ama ke da e radi teskata filozofija vo edna sovremena bajka... kako poetska misla na eden istrazuvac na zenskata psiha... koj tvrdi deka gi znae zenite kako svojot dzeb... i na kraj otkriva deka dzebot celo vreme mu bil dupnat... ne znam kako drugse da ti objasnam, mila... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |