|
После разделба...пријатели? |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 42> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
после разделба пријатели?...Не...колку и да се трудиме,не може...минатото го прави своето
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се се може кога се потрудиш.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма нема шанса...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеш да се трудиш колку сакаш...логиката вели дека после разделба пријателството е една обична фарса...освен ако врската била без некое поголемо значење,без голем влог,без многу чувства...во тој случајможеби/ |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А после разделба да треба да останеш да работиш во иста фирма ?????
Е тоа е хорор.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... pa i koga bi bila bez pogolemi cuvstva i emocii ...ednostavno nema svzno tkivo za dvete nesta ..... onaa sto bilo ostanuva kako takvo nemoze da se preobrazi vo druga forma samo i da prodolzite ponatamu kako nisto da ne bilo ....
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако си лjубел не можеш да си дозволиш краjот на лjубовта да значи краj на врската.
Да,тоа е точно ама не- не можеш да си дозволиш туку не сакаш да си дозволиш,а тоа значи само едно-продолжување на агонијата |
|
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
приjагелство со некоj коj ти бил важен во животот е агониjа?
агониjа е ако не знаеш како е : жив ли е ,здрав ли е... воопшто постои ли се уште. |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле бејби ама си била упорна
некој кој ми бил важен,кој сум го сакала со цело срце,за кого би дала и живот,со кого сум делела среќа,беда,интима,радост,тага...без разлика како завршила љубовта некои чувства останале,значи не е сеедно ако морам да гледам како се смее на некоја туѓа насмевка,како води некоја друга за рака... за мене тоа е агонија,зашто и покрај се, во мене останал дел од времето минато со него,дел од љубовта... освен,реков,доколку тоа била платонска љубов,време поминато со некого без посебно значење,тогаш можеби би можела да бидам пријател ама и тоа со резерва |
|
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не мораш да гледаш. |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај не гледам веќе
|
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku sto mi poznato...
posle razdelbata... bese so prijatel mi... ako ima toa vrska so temava...togas OK... ako ne pak sum off topic... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne pak sum off topic...
ako ima toa vrska so temava...togas OK... bese so prijatel mi... и пред razdelbata... kolku sto mi poznato... Изменето од anakin - 28.Мај.2009 во 19:33 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |