|
Зошто мажите лижат? |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 38> |
Автор | ||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да...оди на блог.... слободно- затоа што веднаш свати кои ми се намерите, што ќе кажам и како ќе заврши дискусијата.... извини што се измачи .
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pobedi sekogas si pobednik juhu go nadmudri anakin no ne e toa nekoj podvig oti anakin e glup probaj da nadmudris nekoj poumen od nego Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 23:15 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
offfffffffffffff topiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ofkors |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ете каде се изгуби забавата...анакине |
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Originally posted by Biba_G да...оди на блог.... слободно- затоа што веднаш свати кои ми се намерите, што ќе кажам и како ќе заврши дискусијата.... извини што се измачи . pobedi sekogas si pobednik juhu go nadmudri anakin no ne e toa nekoj podvig oti anakin e glup probaj da nadmudris nekoj poumen od nego ете каде се изгуби забавата...анакине Не е се’ така црно...Се наоѓа и по некоја плавуша IP логиран TEMA ZOSTO MAZITE LIZAT |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele ironija
sakase da diskutiras da ti objasnam deka 6 forumdzii za eden sat taka ja kreiraa temata, oti taka sakaa taka im bilo ubavo tie 6 gi napravile da lici taka. seste bre...ja pravat temata no sega ti im vikas abe dzabe vezevte,,, ne ve biva... jas ja kreiram temata... toa e toa nemalo ni karanicvi ni vregjanje , samo zabava a ti sega sakas zabavata da ja zbrises.. i mene mi vikas kaj otide zabavat ene otide so tvojata metla u finuuuuuuuuuuuuuuuuuu\ Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 23:22 |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa i zboram zatoa sto sum bil ne bevme nie takvi, neunistuvavme zabava, nikogas nikogas nikogas |
||
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
по трет пат...продадено.
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи, вака сега... воопшто, во ниту еден момент од како сум модератор, на ниту еден од подфорумите не сум избришала ништо со цел да покажам кој е кој ниту да креирам тек на некоја веќе поставена тема...знаеш дека и мене ми фали дружбата од порано, сме разговарале и друг пат на оваа тема.
Искрено, очекував од тебе да продискутираме пријателски и најдобронамерно, без надмудрување, без непотребни нервози и нетрпение И двајцата се слагаме дека нешто недостасува овде... |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
недостасува по едно лижавче
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I DA KAZES ZASHTO SAKASH LIZAVCE
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да сакав да свирам ке барав свирче
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве едно...за вежбање |
||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |