IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто мажите лижат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто мажите лижат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 38>
Автор
Порака
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 22:44
Originally posted by anakin anakin напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

shto ne tie jasno?,..nema tuka off... se se vrti okolu ,..sexot!

takvo vreme brzo doslo
i sexot stanal off
utre puritanci i kje ja zatvorat ova tema
a zadutre site kje sme off
pa kje go zatvorat forumov
bil off na internet
off off off
oh lele

ova e nevideno vazna tema. zasto mazite lizat p**ka.......oa so da ti kazam

ај не туку ми филозофирајте без врска...ова било оф,она било оф, ќе се затворело , ќе го снемало...точно си знаете на што мислев , и не туку ми изигравајте вечно несватени и неразбрани...аман веќе...
и ондак то

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 22:46
kako ti imas pravo da brises
taka nie imame pravo na ironija

i ne se treskaj .. kako sto i jas ne se treskam

i ako , voopsto nerazbiram zasto ja zabranivte zabavata na forumot

aj sega brisi...koga se izironizuvav do daska
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 22:54
е да...навистина...забранета ви е забавата на форумов...навистина нема забава...а знаеш зошто? не дека некој брани - заборавивте да се забавувате... никој веќе не знае да се забавува искрено и симпатично како некогаш... одеднаш сите станавте премногу суетни, премногу важни, како да сме тука само за да се надмудруваме, да се покажеме кој е понадмен и чиј пост е најинтелигентен...
Кукате по број на постови,не ви чини никој кој само сака да си среди она кај што сте претерале, барате рангирања по рејтинг...ало, кај е тука забавата? многу ми е жал...веќе одамна забава овде немало
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 22:55
sakas da diskutirame na ova tema?

Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 22:56
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 22:57
сакам... ти спремен си? 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 22:58
sum da, sekogas..

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 22:58
da be brat!,..nema zaebancii so lizenjeto na.....aj sega,..ozbilen bidi,...kazi ni ,..zoshto lizesh?( ako lizesh!),..ajde,...seriozno,..kako da si na nekoja azbuka,..zamisli si,...zoshto?
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 23:02
prvo prasanje do moderatorot koj saka da diskutira

1. koj go pravi forumot,temite????  forumdziite ili moderatorite?????

Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 23:02

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 23:02
стварно брза...како да ми ги прочита мислите... сериозно, токму така, азбука на причини за пи**олижење...ц ц ц... не бива ако не се подбуцне,нели?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 23:05
mislev,...da bide seriozen kako da e na azbukine,..osbeno,...na iminja ,..preziminja,...i sl seriozni igri,..
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 23:05
ok aj sea....lizam posto mnogu sakam da lizam....pojke lezet ima koga e navlazneto, drugo zenskive mnogu sakaat kvalitetno lizenje.....e sega kvalitetno obostrano lizenje eeeeeeeee toa e za postuvanjeeeeeeeee.....i drugo na suvo nisto ne odi голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 23:06
ete i edne vistinski ,..lizach!,..a ne ,..palamudach,..kako bratot,..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 23:07
Originally posted by anakin anakin напиша:

prvo prasanje do moderatorot koj saka da diskutira

1. koj go pravi forumot,temite????  forumdziite ili moderatorite?????

хахахаах... пак надмудрување...не мил мој... си бил, си видел, знаеш како одат овие работи( модераторство)...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 23:08
nemozes na ednostavno prasanje da mi odgovoris a sqakas da diskutiras????

vednas naogjas zadni nameri

ti si tuka radi forumdziite ili forumdziite se tuka radi moderatorot????

gledam deka ... dzabe se trudev

se povlekuvam
ti priznavam  si vo pravo ti si moderator

Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 23:10

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.