|
Зошто мажите лижат? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 38> |
Автор | ||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај не туку ми филозофирајте без врска...ова било оф,она било оф, ќе се затворело , ќе го снемало...точно си знаете на што мислев , и не туку ми изигравајте вечно несватени и неразбрани...аман веќе... и ондак то |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako ti imas pravo da brises
taka nie imame pravo na ironija i ne se treskaj .. kako sto i jas ne se treskam i ako , voopsto nerazbiram zasto ja zabranivte zabavata na forumot aj sega brisi...koga se izironizuvav do daska |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е да...навистина...забранета ви е забавата на форумов...навистина нема забава...а знаеш зошто? не дека некој брани - заборавивте да се забавувате... никој веќе не знае да се забавува искрено и симпатично како некогаш... одеднаш сите станавте премногу суетни, премногу важни, како да сме тука само за да се надмудруваме, да се покажеме кој е понадмен и чиј пост е најинтелигентен...
Кукате по број на постови,не ви чини никој кој само сака да си среди она кај што сте претерале, барате рангирања по рејтинг...ало, кај е тука забавата? многу ми е жал...веќе одамна забава овде немало |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakas da diskutirame na ova tema?
Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 22:56 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам... ти спремен си?
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum da, sekogas..
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be brat!,..nema zaebancii so lizenjeto na.....aj sega,..ozbilen bidi,...kazi ni ,..zoshto lizesh?( ako lizesh!),..ajde,...seriozno,..kako da si na nekoja azbuka,..zamisli si,...zoshto?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo prasanje do moderatorot koj saka da diskutira
1. koj go pravi forumot,temite???? forumdziite ili moderatorite????? Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 23:02 |
||
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
стварно брза...како да ми ги прочита мислите... сериозно, токму така, азбука на причини за пи**олижење...ц ц ц... не бива ако не се подбуцне,нели?
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislev,...da bide seriozen kako da e na azbukine,..osbeno,...na iminja ,..preziminja,...i sl seriozni igri,..
|
||
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok aj sea....lizam posto mnogu sakam da lizam....pojke lezet ima koga e navlazneto, drugo zenskive mnogu sakaat kvalitetno lizenje.....e sega kvalitetno obostrano lizenje eeeeeeeee toa e za postuvanjeeeeeeeee.....i drugo na suvo nisto ne odi
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete i edne vistinski ,..lizach!,..a ne ,..palamudach,..kako bratot,..
|
||
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахахаах... пак надмудрување...не мил мој... си бил, си видел, знаеш како одат овие работи( модераторство)... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemozes na ednostavno prasanje da mi odgovoris a sqakas da diskutiras????
vednas naogjas zadni nameri ti si tuka radi forumdziite ili forumdziite se tuka radi moderatorot???? gledam deka ... dzabe se trudev se povlekuvam ti priznavam si vo pravo ti si moderator Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 23:10 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |