|
Начини на препишување |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | |
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da prepisuvanje e da prepises primer cel test i ako treba usno da go branis toa so si go napisal nisto da neznaes e togas misli mu ja
|
|
logout
Нов член Регистриран: 20.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehe padna ednas dogovor da se smenat testovite ama ne bidna nisto ... :/
|
|
Zivotot e takov kakov sto ke si go napravis
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
скоро секогаш одев подготвена на тестови и испити ама морав да се обезбедам со ливче во џебот,така се осеќав посигурна! а ливчето најчесто содржаше формули, зборчиња, дефиниции некои кои не сум сигурна дека ги знам! никогаш не сум пишела цели лекции на тие ливчинја,полесно ми беше да ја научам одколку да ја пишам на ливче! секогаш бев смирена кога препишував и никогаш не ме фатиле! ливчето додека препишував го ставав под тестот,а кога ќе наближеше професорот го ставав во ракавот Знам дека е ризик...ама горда бев кога ќе препишав нешто!
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум бил многу вешт за препишување, тоа го открив минатата недела на два теста.
А пред тоа не препишував, плашејќи се да не ме уловат... Начинот на кој препишувам е: На нозете формули запишување, ливчиња во џеб... |
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 01.Февруари.2011 во 18:22 |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Утре правам германски јазик писмена ќе треба да спремам ливчињаа.!
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 01.Февруари.2011 во 18:21 |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе проблем е што германски е повеќе граматика и не бива да се препишува, ќе си ги препишам само тие зборови да ги имам за секој случај, деловите од собата, предметите и така!
|
|
boogey
Нов член Регистриран: 24.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам дали некој претходно споменал али можам да ви гарантирам дека најубаво се препишува од мобилен а посебно за писмени лелеле растур
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама ако те уловат и телефон и тест ќе ти земат...
|
|
boogey
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на 26 препишував од моб и се топ помина !! помина професорката до мене и нишо не направи не ни помисли дека од моб се преписува
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e, taka!,..pishi sega i u vesnik,..kako si prepishal,...za da ne pomisluva i ,..ponataka!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
boogey
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахаха голема работа има и други начини не е само тој
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно..... формулите сликани.... и демек пресметуваш..... исто и на дигитрон... на капакот... добро е ако се напишат формулите....... како и да е... мислам дека ова со формули препишување не е и баш препишување..... не посебно кога имаш 20 лекции со формули..... не можеш се да запамтиш препишување ама стварно препишување....... најнова мода... со слушалки... |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |