|
Зошто жените сакаат оженети мажи? |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш ме интересира ??? |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zasto zenite gi sakaat
site kategori na mazi |
||
punk girl
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa samiot predizvik te vozbuduva...sto znam,no sekoj pat postoi opcijata da zavrsis so iskubana kosa,zatoa ne go bas opravuvam ova,rizicno e
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa sto toa sto e zafateno e provereno, mora da e dobro...
A i zenetite mazi se diskretni, ne zborat naokolu zatoa sto moraat da se cuvaat da ne gi razberat.. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
normalno ... kje molci zosto ne saka da osamne kako naslovna vest ...... vo crna hronika
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само тоа не важи за жените |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikako ... zenite i pokraj toa sto se mazeni , mozat da davaat oglasi ... i na CNN
Изменето од miroslav_g8 - 27.Мај.2009 во 14:37 |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vise ne ....
sve se korkaci |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
opaa... bez vreganje..molilm... site mazi ne se isti... osven onie koi se zeneti... |
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa kakov da sakam,shtom mi e maz zenet e
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakai i drugi
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како беше тоа.......кукавицата незнае да си направи свое гнездо , па се сади во туѓо......не бе не беше така.....како ли беше
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti si off topik so replikata ..ja ne sum.... pa taka ne vregjam drugi muskarci.... digni ocinjata procitaj ja temata znaci samoooooo za tie so alkice okolu prst sto go krijat vo dzeb |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ozenet maz ima pricina da bide korkac. Zamisluva scena dodeka bespomosno lezi zaspan vo krevet, a senkata na negovata sakana mu prioga so veterinaren pribor za kastracija.
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |