|
Зошто мажите лижат? |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 38> |
Автор | ||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oti ke im se izostri jazikot pa mislat deka toa e povrzano so nivniot mozok
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оти е ќефски други пута
ако е тречи, ќе е продадено |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
3207
Група Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama kazi mi najiskreno...dali e cuvstvoto kako da jadesh praska ili kako sladoled shto se topi? |
||
Vo galaksijata polna so cuda, lugeto ja izmislile dosadata....Kakva Kreativnost....prosto da ne veruvash....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ни едно ни друго чувсто е онакво како да лижес п**ка Изменето од anakin - 26.Мај.2009 во 23:58 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
3207
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ma na shto slici?
ne sum probala do sega |
||
Vo galaksijata polna so cuda, lugeto ja izmislile dosadata....Kakva Kreativnost....prosto da ne veruvash....
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пробај,, не се умира од тоа |
||
|
||
3207
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaesh nekoja shto BI so zena ili e BI seedno? |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тој КОЧО рекол дека во МКД има 200 000 хомо
така да по статистика тука има од 100 форумџии 10 ќе најдеш само изрази желба и рекламирај се доволно инаку пробај кај БРЗА таа обожава жени Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 00:21 |
||
|
||
3207
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ne sakash menager da mi bidesh...za reklamiranjeto? |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не јас сум и менаџер на брза
памтам пред две години и се закачила една лезбејка па завршија работа Изменето од anakin - 27.Мај.2009 во 00:22 |
||
|
||
3207
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa daj reklamiraj me kaj brza togash, sigurno e iskusna do sega od lani eheeeeeeej
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немај гајле
завршена работа само да се вклучи |
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тема: Зошто мажите лижат?
nedostatok na sol |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iiiiiiiiiiiiiii anakin ke kazam na ucitelkata da znajs....
|
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |