|
Една за сите, сите во една песна |
Внеси реплика | страница <1 23456 32> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А може песнава да има смешни стихови, а?
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кој ви што брани може да има се дури и хаику хахахахаххахаххаах |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a moze malku seks.......dosta so nebo izvezdi ??aaaaa???
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Да сум ветер, да смеам, да ти кажам
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 33. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil 1. pogledni kon zvezdite tie 2.so sjajot ke ti kazat neshto 3.tamu sme i nekade nie 4. tamu na tango 'e te pokanam 5. и јас нема да оделеам 6. на твојот поглед и ќе ти признаам 1. deka najsvetla dzvezda si ti 2. што на небото ноќва свети 3.shto dushava moja ja pleni 4.sto zivotot mi go smeni 5 . дека твое голо тело |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 33. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil 1. pogledni kon zvezdite tie 2.so sjajot ke ti kazat neshto 3.tamu sme i nekade nie 4. tamu na tango 'e te pokanam 5. и јас нема да оделеам 6. на твојот поглед и ќе ти признаам 1. deka najsvetla dzvezda si ti 2. што на небото ноќва свети 3.shto dushava moja ja pleni 4.sto zivotot mi go smeni 5 . дека твое голо тело 6. вечерва ќе го .... цело ( срам ми е да пишам ) |
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 33. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil 1. pogledni kon zvezdite tie 2.so sjajot ke ti kazat neshto 3.tamu sme i nekade nie 4. tamu na tango 'e te pokanam 5. и јас нема да оделеам 6. на твојот поглед и ќе ти признаам 1. deka najsvetla dzvezda si ti 2. што на небото ноќва свети 3.shto dushava moja ja pleni 4.sto zivotot mi go smeni 5 . дека твое голо тело 6. вечерва ќе го .... цело ( срам ми е да пишам ) 1. no ne, veke ne se sramam Изменето од bijonse1 - 27.Мај.2009 во 00:22 |
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 33. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil 1. pogledni kon zvezdite tie 2.so sjajot ke ti kazat neshto 3.tamu sme i nekade nie 4. tamu na tango 'e te pokanam 5. и јас нема да оделеам 6. на твојот поглед и ќе ти признаам 1. deka najsvetla dzvezda si ti 2. што на небото ноќва свети 3.shto dushava moja ja pleni 4.sto zivotot mi go smeni 5 . дека твое голо тело 6. вечерва ќе го .... цело ( срам ми е да пишам ) 7. no ne, veke ne se sramam 8. и еве ќе ти кажам што сакам да ти правам: |
|
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 33. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil 1. pogledni kon zvezdite tie 2.so sjajot ke ti kazat neshto 3.tamu sme i nekade nie 4. tamu na tango 'e te pokanam 5. и јас нема да оделеам 6. на твојот поглед и ќе ти признаам 1. deka najsvetla dzvezda si ti 2. што на небото ноќва свети 3.shto dushava moja ja pleni 4.sto zivotot mi go smeni 5 . дека твое голо тело 6. вечерва ќе го .... цело ( срам ми е да пишам ) 1. no ne, veke ne se sramam 2. и еве ќе ти кажам што сакам да ти правам: 3.ne , ne poarno ke ti go napravam segaaaaa ahhhh |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 33. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil 1. pogledni kon zvezdite tie 2.so sjajot ke ti kazat neshto 3.tamu sme i nekade nie 4. tamu na tango 'e te pokanam 5. и јас нема да оделеам 6. на твојот поглед и ќе ти признаам 1. deka najsvetla dzvezda si ti 2. што на небото ноќва свети 3.shto dushava moja ja pleni 4.sto zivotot mi go smeni 5 . дека твое голо тело 6. вечерва ќе го .... цело ( срам ми е да пишам ) 1. no ne, veke ne se sramam 2. и еве ќе ти кажам што сакам да ти правам: 3.ne , ne poarno ke ti go napravam segaaaaa ahhhh 4. само ако ватрена си |
|
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 33. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil 1. pogledni kon zvezdite tie 2.so sjajot ke ti kazat neshto 3.tamu sme i nekade nie 4. tamu na tango 'e te pokanam 5. и јас нема да оделеам 6. на твојот поглед и ќе ти признаам 1. deka najsvetla dzvezda si ti 2. што на небото ноќва свети 3.shto dushava moja ja pleni 4.sto zivotot mi go smeni 5 . дека твое голо тело 6. вечерва ќе го .... цело ( срам ми е да пишам ) 1. no ne, veke ne se sramam 2. и еве ќе ти кажам што сакам да ти правам: 3.ne , ne poarno ke ti go napravam segaaaaa ahhhh 4. само ако ватрена си 5.pozarna na mojot ogan |
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 33. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil 1. pogledni kon zvezdite tie 2.so sjajot ke ti kazat neshto 3.tamu sme i nekade nie 4. tamu na tango 'e te pokanam 5. и јас нема да оделеам 6. на твојот поглед и ќе ти признаам 1. deka najsvetla dzvezda si ti 2. што на небото ноќва свети 3.shto dushava moja ja pleni 4.sto zivotot mi go smeni 5 . дека твое голо тело 6. вечерва ќе го .... цело ( срам ми е да пишам ) 1. no ne, veke ne se sramam 2. и еве ќе ти кажам што сакам да ти правам: 3.ne , ne poarno ke ti go napravam segaaaaa ahhhh 4. само ако ватрена си 5.pozarna na mojot ogan 6.da do izgasnes ognov sto gori vo mene |
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 33. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil 1. pogledni kon zvezdite tie 2.so sjajot ke ti kazat neshto 3.tamu sme i nekade nie 4. tamu na tango 'e te pokanam 5. и јас нема да оделеам 6. на твојот поглед и ќе ти признаам 1. deka najsvetla dzvezda si ti 2. што на небото ноќва свети 3.shto dushava moja ja pleni 4.sto zivotot mi go smeni 5 . дека твое голо тело 6. вечерва ќе го .... цело ( срам ми е да пишам ) 1. no ne, veke ne se sramam 2. и еве ќе ти кажам што сакам да ти правам: 3.ne , ne poarno ke ti go napravam segaaaaa ahhhh 4. само ако ватрена си 5.pozarna na mojot ogan 6.da do izgasnes ognov sto gori vo mene 1. mozebi pak i ke patam,i proska ke baram |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 33. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil 1. pogledni kon zvezdite tie 2.so sjajot ke ti kazat neshto 3.tamu sme i nekade nie 4. tamu na tango 'e te pokanam 5. и јас нема да оделеам 6. на твојот поглед и ќе ти признаам 1. deka najsvetla dzvezda si ti 2. што на небото ноќва свети 3.shto dushava moja ja pleni 4.sto zivotot mi go smeni 5 . дека твое голо тело 6. вечерва ќе го .... цело ( срам ми е да пишам ) 1. no ne, veke ne se sramam 2. и еве ќе ти кажам што сакам да ти правам: 3.ne , ne poarno ke ti go napravam segaaaaa ahhhh 4. само ако ватрена си 5.pozarna na mojot ogan 6.da do izgasnes ognov sto gori vo mene 1. mozebi pak i ke patam,i proska ke baram 2. vrz tebe so site zlatni boi kje sharam |
|
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 33. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil 1. pogledni kon zvezdite tie 2.so sjajot ke ti kazat neshto 3.tamu sme i nekade nie 4. tamu na tango 'e te pokanam 5. и јас нема да оделеам 6. на твојот поглед и ќе ти признаам 1. deka najsvetla dzvezda si ti 2. што на небото ноќва свети 3.shto dushava moja ja pleni 4.sto zivotot mi go smeni 5 . дека твое голо тело 6. вечерва ќе го .... цело ( срам ми е да пишам ) 1. no ne, veke ne se sramam 2. и еве ќе ти кажам што сакам да ти правам: 3.ne , ne poarno ke ti go napravam segaaaaa ahhhh 4. само ако ватрена си 5.pozarna na mojot ogan 6.da go izgasnes ognov sto gori vo mene 1. mozebi pak i ke patam,i proska ke baram 2. vrz tebe so site zlatni boi kje sharam 3ke bidam sekogas do tebe |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |