|
Една за сите, сите во една песна |
Внеси реплика | страница 123 32> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Мај.2009 во 22:41 |
ДА СЕ НАПИШЕ НАЈДОЛГА ПЕСНА
се бара, да се додаде само еде стих може со рима, не мора со рима, но да има логика (преткходното иде со COPY PASTE) se nadevam deka 'e stane podolga od sejkspirovki drami па повелете поети, непоети другари другарки, годпоѓи н господа 1. Да сум ветер, да смеам, да ти кажам |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka mislis?
1. Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam |
|
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Да сум ветер, да смеам, да ти кажам
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам Изменето од Lithium - 26.Мај.2009 во 22:45 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
баш така коментиранје и офф топици , дозволени и пожелни, се‘ за добра забава и песна Изменето од anakin - 13.Јули.2009 во 18:55 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Да сум ветер, да смеам, да ти кажам
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти |
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели Изменето од Lithium - 26.Мај.2009 во 22:50 |
|
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам Изменето од anakin - 26.Мај.2009 во 22:52 |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура |
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима |
|
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |