|
Што е најпотребно за една врска да биде успешна? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 44> |
Автор | ||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubov i nesebicno pocituvanje na partnerot...
sebicnite luge... moze da sluzat samo za edna namena... sex... tie se nesposobni za normalna vrska... a takvi gi ima pun k**ac.. a kako po nekoe pravilo... vo najmnogu vrski edniot e sebicen... a drugiot go e***... zosto sebicnite...imaat "nos" za da gi pronajdat onie koi moze da gi e***... i neka idat u p**ku mater... P.S. No1. posle jebeno neprospiena nok... rano nautro ...vo zori... nisto popametno ne mi padna na pamet za temava... P.S. No.2 a mozebi ke vrne denes...pa ke imam tmurno raspolozenie... pa uste ednas ke gi oteram sebicnite u p**ku mater... P.S. No.3 se trudam jas...i znam deka ne treba da bidam vulgaren... ama ne e ova skolska programa... jebi ga... |
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
daleku od toa deka rekov nikogas za neshto,nema nikogash ni da recham,no toa shto vekje postoi so godini prodolzuva taka,znaci doverba razbiranje,vzaemno davanje i zemanje,pocituvanje i nikako LJUBOMORA,ostaj go partnerot da se osekja slobodno da ne se gushi
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikogash ne veli nikogash |
||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ramnodushnost koj sega spomna ok sepak individualno e,jas ostanuvam na kazanoto i tuka i prakticno
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A mene pregolema soboda mi asocira na ramnodushnost,monotonija i moze da trgne vo pogreshna nasoka zatoa rekov,sloboda da...ama so limit
|
||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ren taa crvena linija me asocira na nedoverba na ljubomora
|
||
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum greshka ,jas navedov koi 5 faktori se najbitni za edna vrska da opstane...da zapochne dovolen e prviot faktor od navedenite,ama da opstane kje treba malku povekje trud ,a sloboda da...ama so limit,za sve postoi crvena linija. |
||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
greska si ren,pokraj se ostanato za edna vrska da uspee pred se treba doverba,daj mu na partnerot sloboda,veruvaj vo nego i ke vidish kao se ke funkcionira super
|
||
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Enigma i Anakin uglavija na doverba...
Abe denes chovek ni vo sam sebe nemoze da ima doverba,denes mislish vaka ,a utre inaku... |
||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekako deka doverbata kako samostalen faktor i nema nikakvo vijanie no i pokraj se drugo ako nema doverba ,pak nishto
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
довербата не е самостален фактор кој би влијаел
доверба е само последица на нешо друго поважно ти текнује? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka anakin osnovno e da se dva,ama doverba mora da ima ,ako nema doverba,kaj toj shto nema u negova glava moze ke se i 10,bez doverba nishto ne biva
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
osnovno e da se broj 2
ako se broj 3 toa ne e na arno ako se 4 toa garant ne uspeva ako se 5 i povekje toa e kalabalak i se vika So tebe bev vcera??? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa Enigma na deneshnicava da najdesh verna lichost bash e mislovna imenka,nego ajde kje te poslusham menjam vernost za doverba. |
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |