IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЗДРАВО-------------ЧАО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗДРАВО-------------ЧАО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 533>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 12:59

CAO dade!!!

CAO delfin!!!!

btw...Del;fin! ako ne izlezeme sega kje steame utre ili naredniot vikend

btw2 .... lele Carnation si odi!!!!!

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 14:31
zdravo i od mene 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 14:44
hello strumfeta  kako si denes? 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 14:53
jas sum dobra samo ocite mi padnaa.... od sabajle sum pred kompjuterot pisuvam seminarska
Кон врв
Lion Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 15:02

Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

jas sum dobra samo ocite mi padnaa.... od sabajle sum pred kompjuterot pisuvam seminarska

Jas umiram od dosada pa bi mozel da ti pomognam okolu seminarskata 

don't smoke and fly, take a bike and ride
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 15:07
ej Lion a da mi pomognes u slucaj ako ja imas celata verzija na internet download menager da mi ja pratis po mail ili prati mi go serial number ????
by the way fala sto se ponudi za pomosta i aj ke te molam baraj u megjuvreme na internet nesto za Gender Communication  ok? i prati mi na koj link pisuva inace mozes da baras za bilo sto e povrzano so razlikite megu maska i zenska komunikacija i opsto ok?
aj te molam za da mi olesnes barm za eden predmet
fala odnapred
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 15:09
strumfce ne e loso i ti ako imas vreme da potrazes nekoj sostav za ona sto go prasav Lion  ok? 
Кон врв
Lion Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 15:17

Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

ej Lion a da mi pomognes u slucaj ako ja imas celata verzija na internet download menager da mi ja pratis po mail ili prati mi go serial number ????
by the way fala sto se ponudi za pomosta i aj ke te molam baraj u megjuvreme na internet nesto za Gender Communication  ok? i prati mi na koj link pisuva inace mozes da baras za bilo sto e povrzano so razlikite megu maska i zenska komunikacija i opsto ok?
aj te molam za da mi olesnes barm za eden predmet
fala odnapred

Ok, ke se potrudam.

don't smoke and fly, take a bike and ride
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 15:31
fala strumfce, fala mnooooooooooooogu od srce, bas si fer 
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 19:17
papa na site...jas odam.....pa najverojtano da jadam....ili mozebi da se kapam.....ili pak mozebi e sepak najdobro da legnam da spijam???  
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 21:14
zdravoooooooooooo...ama slabo neso luge a?
respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 21:21
zdrvao strumfetceeeeeee
respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 21:25
abe toa e sredeno sea navlegov u drugi problemi poozbilni...ako preziveam utre ok ke bide ako ne..
respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 21:29
ozbilno e ama kojznae...abe ne e bitno...
respect my authoritaaa
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 533>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.