![]() |
|
Сте патувале ли со авион?!? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 13> |
Автор | |
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da da
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
не! скапо е !
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
skapo e da ali sepak ne se propusta barem ednas vo zivotot zasto da ne
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne
|
|
![]() |
|
fiore ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Ne, i najverojatno nema da patuvam oti mi e strav
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Најубаво чувство, особено делот кога полетува авинот, кога се одвојува од земјата, имам невиден наплив на адреналин и имам впечаток дека сум ја добила целата слобода на овој свет.
Ги сакам авионите, сакам да летам. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
da da da
![]() |
|
![]() |
|
yes,yes,yes
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
ne
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Не но планирам в лето за накај дома....
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne!,..imam milost,..zatoa shto ,..ako se kacham,...ziher pagja!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
da ama nema veke
![]() |
|
![]() |
|
магаре ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
правила за мирно патување со авион
1.замислувај дека си во симулатор,или дека тоа на тебе не ти се случува. 2.кога ги објаснуваат безбедносните мерки во случај на несреќа покријси ги ушите и затвори ги очите. 3.не обрнувај внимание на чудните звуци(препорачувам слушање музика на слушалките на максимум). 4.не заспивај ако си лесен на спиење и не дај боже паничар тоа е рецепт за изведување тешки сцени и напади на паника во случај да дојде до некој чуден звук од страна на леталото. 5.не прејадувај(иако се е џабе во авионот(освен во МАТ)многу лесно може да дојде до реверс на храната кон патосот на леталото. 6.ако си без осет и емоции овие правила не важат за тебе. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ne
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |