|
ПМС - Пред менструален синдром |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пред да добијам и кога ке добијам строго забрането е факање за стомак или било кој друг дел од телото. тогаш најмалку трпам туга рака на мене.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мене исто вака ми е........ |
|
МИР со сите
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2-3 дена пред менструација сум ноќна мора и за себе и за околина, расположение ми се менува на секои 5 мин обично од лошо на полошо, се чувствувам уморно, поспано или хиперактивно-средина нема. Многу лесно може било кој да ме изиритира и целата сум без врска надразнета.
Првите 2 дена откако ќе добијам станувам апатична, рамнодушна и незнам што ќе се случува со мене и кои фактори ми влијаеле но како стареам забележувам дека имам поболни менструации, дури некогаш таблетче морам да си лапнам за да го протуркам денот. Друго се е исто и нормално. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj mi chokolado i ne me chachkaj |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj sekoja zena na razlichen nachin se manifestiraat ovie simptomi,a zaradi komp0leksnosta na simptomite nastanuva sindrom.Najchesto se javuva zadrzuvanje na technosti vo organizmot i poradi toa se chuvstvuva naduenost na stomakot,napnati i iritabilni gradi,chuvstvo na glad(zgolemena potreba za neshto blago)razdrazlivost,emotivna prechuvstvitelnost koja moze da rezultira so solzi itn...Ehh koj veli deka ni e lesno na nas zenite?
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се ми смета,неможам ни сама да се поднесам,не пак некој друг.Не со краток фитиљ,тогаш немам фитиљ.И кога плакот ми е на нос дури и ако некој накриво ме погледе,а не недај боже нешто ми пререче,кога на момент ми иде потреба да смачкам цело чоколадо,ко да ќе ми е последно,си ја знам дијагнозата
И првиот ден кога ќе добијам,немам никаков апетит,дури со гадење гледам на храната |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене ми смета ПМС....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da...vo pravo si... Ne lesno da bidesh zena so vakvi tegobi ama... Ne e lesno ni za eden maz da ne izdrzi vakvi. Sva srekja shto kratko trae |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И среќа што постојат алтернативи...
|
|
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da alternativi ,ama i od niv nekogash ima kontraindikacii,vnimatelno...
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Особено од пирс на јазикот.....
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПМС
нека се спасува кој може... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete kako si znaesh Kje bide posle ona so srnata hronika...denes dvajca k...... ostatokot go znaesh |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NO COMMENT ......
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |