|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 40> |
Автор | |
peter the great
Нов член Регистриран: 31.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas slusnav deka Latas tolku mnogu preteral sto duri i Janko se ograduval na momenti...
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Латас многу убаво кажа... ама буквално СЕ кажа...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Читам во денешните весници ќе имало кривична пријава за телевизијата заради емисијата која се репризирала 4 пати па и во термини кога гледале деца.
Чудна желба за заштита на децата кои во период од 17 до 19 часот може да гледаат кечерски ’’тепачки’’, шпански серии во кои не се знае кој на кого е татко/мајка... љубов која наликува на еротика... Ако е за ред во етерот алал вера, ама ???? |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според Законот за радиодифузната дејност, телевизијата „Наша ТВ“ може да заработи казна од три до 5 илјади евра.Советот соопшти дека по зачестените забелешки од гледачите и за содржината на други изданија на емисијата „Јади бурек“ , која ги урива стандардите, професионалното новинарство и добриот вкус, одлучил да го зајакне мониторингот за исполнувањето на обврските што произлегуваат од дозволата за работа.
Синоќа во емисијата на Јанко беше гостин премиерот Груевски,
и да видиме сега, дали и на него ќе му најдат "замерки"...???
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ja gledam ovaa emisija
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima latas pari - toa ne e problem...
Vazno e deka go kaza svoeto bez da se zamara za drugi raboti - kamo site da se kako nego,... Latas - zakon!!! |
|
duc
Нов член Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е закон Латас? За секое плукање на СДСМ во вестите на сител тој си заработува џипови, станови и што ти ја знам.
|
|
sansan
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moe mislenje e deka Latas ja zloupotrebi emisijata na Janko i deka se odnesuvase krajno neprofesionalno.
|
|
goldii
Нов член Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e stvarno jade burek coekot...ama bez jogurt ama zatoa tesko se butka
Изменето од goldii - 05.Април.2009 во 00:02 |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U posledno vreme ima noviet u emisijata..se povrzuva so nasinci od svetot preku skype,pa interesno e,praat moabeti,se gledaat preku kamera..lugjevo iselenici imaat stvarno so da raskazat..trista cuda..u sekoj slucaj dobar novitet,dosta bea vesnicite glavna tema u emisija
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
josko
Нов член Регистриран: 25.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas janko nitu sum go gledal niti sum go slusal nemam nisto protiv covekot.neka si raboti koj saka neka go gleda is lusa.no so bara da komentira fudbalski natprevari ako saka da bidi duhovit neka se prijavi k15 pravi nekoja audicija niz gradovite i tamu neka si ja proba srekata . a ne da ne davi i da izigrava neznam kakov komentator.pozz.naglasuvam deka nemam nisto protiv negovata emisija sto e to e ama fudbalski komentator ve molam.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ko petok 13-ti e :(
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas neznam spored koi kriteriumi Janko e izbran za voditel na ovaa emisija,spored mene ne ispolniva nieden...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |