|
Дали самозадоволувањето е грев? |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ene uste eden biser veronauticari moi mili ONANIJA e isfrlanje na seme van vagina i mora da e taka inaku bi imal 30 deca , neumen veronauticaru Изменето од anakin - 24.Мај.2009 во 21:08 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум Религиозен туку верен...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako prodolzis so ovie misli nema da te zalam , nego kje pocnam da se smeam pa priberi se sex nema nikakva vrska so religija sekoja religija koja se zanimava so sex... e gresna i batali ja |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dare ti ako za sekoj pat koa si svrsil i ne si go investiral materijalot mislis deka si ubil dete odi otruj se..
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
море, геноцид напраил , не убиство .
|
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пффффф хаха. Не сум убил бебе туку сум станал зависник од тоа, а зависта не е плод на Светиот Дух...
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kupi si stokatnica....ako imas namera sekoe svrsuvanje da go investiras.
|
||
|
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дојде ред и да се смеете на моја сметка, ок нема проблем, тоа е ваше мислење, но навистина како што кажа Спирос има некој што тоа го мачи...Али ај нема везе, позз!
|
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А за тоа најдов друго решение, бром во чај и готово.! |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бе да слушај го ти ЕВАН леле ќе се отрујам си одзимаш од човечноста во заблудна религија Изменето од anakin - 24.Мај.2009 во 21:19 |
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke mu presusi
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахахахах бром во чај од кој паметен ти е сега ова абе тепај и 10 пати на ден ако тоа ти прави ќеф |
||
|
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе ми прави кеќ на земјата бе, ама ќе има горење во пекол после...
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Messenger - 24.Мај.2009 во 22:30 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |