|
Next Time |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок значи сите задоволни Иначе ја не викам дека они се најдобри и дека нема подобар од нив,ја само велам дека според МЕНЕ се квалитетни дечките,и кога сум го истакнала можеби во некој пост тоа најдобри,секако сум мислела за мене најдобри,нормално не и за сите,бидејки секој да ги сака не може и тоа е нормално.. и не знам шо се замараме толку и коментираме..евровизија као и секоја..за мене е срање фестивал..така да било поминало,на некој му се допаѓало на некој не..тоа е..не вреди да се разглаба веќе..шо е до мене се е кажано веќе..така да поздрав до наредната евровизија! |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мило ми е што не влегоа во финале, што и одамна тврдев дека нема да влезат фала богу. Летнаа наеднаш високо, сега ќе се спуштат, и тие и шупаците Елвир и Јован.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ustvari dobro ispeaja na polufinaleto, mislev oti ke falshiraat oti se novi, ama dobri bea
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па народот ги избра Некст Тајм да одат на Евровизија, и сега што има тука нејасно? |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ти сигурна си дека народот ги избра????
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ami koj gi izbra ako ne narodot??? Daj ostajte si gi decata neka si peat....neka si kazat sto znaat.....koj ne saka neka ne gi slusa i neka pisi deka ne mu se dopagaat....na drugite ako im se ubaj neka si gi slusaat |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја сум 100% сигурна дека народот ги избра..бев присутна у салата и можам да ти кажам дека до последна секунда не се знаеше нишо..1 бод,им ја обезбеди визата за у Москва..така да..дефинитивно,народот си го кажа своето(они и самите беа толку збунети и возбудени,по фаците им се глеаше дека не им се верува на некој начин,а впрочем кога се гласаше,сите учесници беа насобрани позади сцената пред голам видео бим каде што го следеа гласањето,и грицкаа нокти,едвај чекајки да добијат некој поен,додека браќата беа некаде позади,мирно си чекаа да видат шо као ќе се деси)..пак ќе кажам ова е само мое мислење некој да не сфати на криво..поззз |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес во организација на Црвениот крст се одржа хепенинг по повод 1-ви јуни денот за згрижувачките семејства на деца без родители,овој настан свој доприност со свое учество дадоа неповторливите НЕКСТ ТАЈМ и единствената Каролина Гочева. |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobri se deckite,ali nekako deluvaat isforsirani,kako nekoj celo vreme da gi butka.....
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
fatmir
Група Регистриран: 01.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok a kaj gi butkat
Изменето од fatmir - 01.Јуни.2009 во 20:58 |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер се.
|
|
stefi77
Нов член Регистриран: 02.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da momcite se super sekoja cest samo taka da prodolzat pozzz
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa so samoto toa sto izdadoa album za 7-8 meseci,reci deka ne se isforsirani i "izbutkani" blagodarenie na jovan i taa produkcijata... |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kristijan gi butkase dodeka bea so plan B.Sega se vo jovanov rekords. |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |