|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 35> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како нема да е фраер, кога врти толку народ околу малото прсте. |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ti smej se.............
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се надевам дека ќе има добра,квалитетна чистка во СДСМ и дека еднаш конечно Македонија ќе добие јака опозиција која е многу важна за доброто на државата
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мора да има......
Инаку тешко нас ќе биде...... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
анастеа бриши!!!!
некој ја преместил сликата подолу,па постот немаше смисла Изменето од Andjelina - 24.Мај.2009 во 00:17 |
|
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Молк,МОЛК... во СДСМ на еден ден пред утрешниот конгрес на кој Бранко Црвенковски повторно ќе биде избран за претседател на партијата. Една ГОДИНА го чекаа, да се врати...!!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Утре е голем ден.......
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес е 23 Мај, Национален ден на Власите
а утре е 24 Мај Ден на словенските просветители Св. Кирил и Методиј |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE ZNAM ZOSTO ???
AMA MI IZGLEDA MALKU POVEKE POTECEN NA LICETO ............... OKCETO NEKAKO MU SVETI??? ZOSTO?? |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova e dobra finta za spas od starite raboti, frlaj kaj sakash a nema da te kaznat 50 evra
Отпор кон Бранко Црвенковски“ |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno...samo edno me boli...u vrska so nego...
komsikata koa ke go vidi... i ona place... i vika..uh bre so e ubav... so sakam da go baknam, vika ona, lele be kolku sakam da go baknam... i ete... vi priznavam... samo toa mi e krivo... Изменето од којсумјас - 24.Мај.2009 во 13:52 |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„ВМРО ДПМНЕ со сета логистика, пари, притисоци и сите свои владино невладини организации успеа да собере волку луѓе, односно како што може да видите нема никој да протестира пред седиштето на СДСМ. Ако олку луѓе се против Црвенковски може само само да замислите колку се за неговото враќање во СДСМ и колку луѓе го поддржуваат Црвенковски“, изјави Емилијан Станковиќ, портпарол на СДСМ. И Емилијан на каже нешто паметно... Изменето од ninja_34 - 24.Мај.2009 во 01:02 |
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На конгресот, кој почнува в недела во 11 часот, на новинарите првпат ќе им биде овозможено во салата да го следат изборот на Бранко Црвенковски на челната позиција и неговото прво партиско обраќање по петгодишниот претседателски мандат.
Konechno dojde denot koga B.C. go prezema kormiloto vo svoi race i so nova partiska struktura da se obide da ja otstrani krizata vo makedonskta socijal-demokratija,koja na poslednive izbori kulminirashe,a voedno i da ja trgne vinata od sebe za razvojot na apsolutnata dominacija na edna politichka partija.Pa B.C. SREKJNO!!! |
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |