IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 35>
Автор
Порака
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2009 во 23:49
газење%20од%20смеење
Како нема да е фраер, кога врти толку народ околу малото прсте.

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 00:30
samo ti smej se.............плазење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 00:54
се надевам дека ќе има добра,квалитетна чистка во СДСМ и дека еднаш конечно Македонија ќе добие јака опозиција која е многу важна за доброто на државата
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 00:56
Мора да има......намигнување

Инаку тешко нас ќе биде......

Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 01:49
анастеа бриши!!!!
некојнамигнување ја преместил сликата подолу,па постот немаше смисла

Изменето од Andjelina - 24.Мај.2009 во 00:17

Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 02:22

Молк,МОЛК... во СДСМ на еден ден пред утрешниот конгрес на кој Бранко Црвенковски повторно ќе биде избран за претседател на партијата. Една ГОДИНА го чекаа,  да се врати...!!!

Никој во СДСМ не сака да каже, ниту да шпекулира кој ќе биде првиот потег на Црвенковски, ниту кои ќе му бидат најблиски соработници.

Меѓу посигурните кандидати за потпретседателска функција е и професорката од Правниот факултет Рената Дескоска-Треневска, која му беше советник на Црвенковски како шеф на државата. Централниот и Извршниот одбор завчера си поднесоа колективна оставка. Во СДСМ велат дека Црвенковски побарал чист простор за да може да почне со нови партиски органи, кои ќе имаат поголем кадровски потенцијал и зајакнат и обновен кредибилитет и легитимитет....!!!

секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 07:43
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

NE ZNAM ZOSTO ??? збунетост
AMA MI IZGLEDA MALKU POVEKE POTECEN NA LICETO...............глупчо
OKCETO NEKAKO MU SVETI ??? ZOSTO ??голема%20насмевка
--------------------------------------------------------------------------------------
Имам дојам како да се сити, од лицето му читам поракаголема%20насмевка,- Ај да ве видам осудете ме за шфалерство, каде околу мене млади и разголени, а не можете ни за хомосексуалност нема околу мене мажи, се се жени во години. И на овие години јас мајка си слушам, од жена слушање фајде нема.изненадување
 Не сум опозиционер, ама за воља на вистината приказните за вискито и хашишот беа парола на љубчовистите, во кои бајаги луѓе поверуваа до оној момент додека Љубчо не си ја кажа вистината за себе (ако е вистина сето она што се зборува и за него)
Јас како неопределена гласачка (добро де малку натегнувам накај деснонамигнување) малку си ставив прстот на чело и почнав да му ја мислам.
Не е лесно овој испечен волк да го имаш за противник. Паниката во редовите на позицијата е евидентна. Сите изјави за негова девалвација некако минуваат нис сито, народецов се буди од хипнозата наречена 100 чекори, 100 реклами, 100 закони кои паѓаат на уставен, управен и незнам каков суд.
Добро е што црвенковски се враќа, добро е што земал метла прво да го измети својот двор, бидејки малку ќе се позамислат малку овие кои имаа набилдан рејтинг и се криеја зад грбот на Груевски - како овие набрканите зад грбот на Бранко.
Дај боже малку ум, да се свртат кон народецов кој полека но сигурно е во реприза на слободно ропство, безпарица, камати, даноци, и казни за што ли не.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 11:39
Утре е голем ден.......  задоволство

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 12:02
Денес е 23 Мај, Национален ден на Власите
а утре е
24 Мај Ден на словенските просветители Св. Кирил и Методијголема%20насмевка
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 16:46
NE ZNAM ZOSTO ??? збунетост
AMA MI IZGLEDA MALKU POVEKE POTECEN NA LICETO ...............глупчо
OKCETO NEKAKO MU SVETI??? ZOSTO??голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 21:54
Ova e dobra finta za spas od starite raboti, frlaj kaj sakash a nema da te kaznat 50 evraголема%20насмевка

Отпор кон Бранко Црвенковски“

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 22:04
iskreno...samo edno me boli...u vrska so nego...
komsikata koa ke go vidi...
i ona place...
i vika..uh bre so e ubav...
so sakam da go baknam, vika ona, lele be kolku sakam da go baknam...
i ete...
vi priznavam...
samo toa mi e krivo...

Изменето од којсумјас - 24.Мај.2009 во 13:52
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2009 во 01:02
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Ova e dobra finta za spas od starite raboti, frlaj kaj sakash a nema da te kaznat 50 evraголема%20насмевка

Отпор кон Бранко Црвенковски“

„ВМРО ДПМНЕ со сета логистика, пари, притисоци и сите свои владино невладини организации успеа да собере волку луѓе, односно како што може да видите нема никој да протестира пред седиштето на СДСМ. Ако олку луѓе се против Црвенковски може само само да замислите колку се за неговото враќање во СДСМ и колку луѓе го поддржуваат Црвенковски“, изјави Емилијан Станковиќ, портпарол на СДСМ.

И Емилијан на каже нешто паметно...газење%20од%20смеење

Изменето од ninja_34 - 24.Мај.2009 во 01:02
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2009 во 17:00
На конгресот, кој почнува в недела во 11 часот, на новинарите првпат ќе им биде овозможено во салата да го следат изборот на Бранко Црвенковски на челната позиција и неговото прво партиско обраќање по петгодишниот претседателски мандат.

Konechno dojde denot koga B.C. go prezema kormiloto vo svoi race i so nova partiska struktura da se obide da ja otstrani krizata vo makedonskta socijal-demokratija,koja na poslednive izbori kulminirashe,a voedno i da ja trgne vinata od sebe za razvojot na apsolutnata dominacija na edna politichka partija.Pa B.C. SREKJNO!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.