|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 54> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kje ja citiram samo mamamd ....oti e edna od postarite... pa da se zeme nejzino kako od iskustvo a ne od filizofska gledna tocka tolku jas vo ova tema vise ne ni idam....nema za mene logika...NIKOGAS NE NI SFATIV KOJA BILA PRICINATA ZA PUSTANJE NA NESTO TAKVO NO ZNAM DEKA EDEN NAS MUABET IMAL PRICINA ZA TAKVO NESTO. NO NE SAKAM DA POVERUVAM DEKA BILO toa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne!,..bratot e najgolemiot mislitel tuka!
-znachi,...tek treba da ja otkrieme tvojata konstatacija,...zatoa shto ,..sega ,..zemjata e ,..trkalezna! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo kOpernik ne ni tvrdel deka zemjata e okrugla citaj poarno INDIVIDUI bil toa eratosten c 1500 godini pred kopernik http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=8361&KW=&PID=1009223#1009223 jas mislam kako smetam deka treba da se misli no tuka navistina nema pole za mislenje NESREKJA I LOSOTILUK SE DVE RAZLICNI KATEGOTII KOI NE SMEEME NE SMEEME DA GI SPOJUVAME Изменето од anakin - 22.Мај.2009 во 20:03 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe aaaajde molim te...moe mislenje e dekanema logika ova...a i zemjata e ramna na prv pogled?ne i na slika ako ja vidisplanetata mislam... Изменето од Cvekence - 23.Мај.2009 во 01:34 |
||
respect my authoritaaa
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
грешка е поставен насловот на темава.
треба да гласи -лошите луѓе се само несреќни. значи не дека секој кој е (или се смета себе си за) несреќен е лош. туку оној кој намерно повредува други луѓе и не му е гајле за туѓите чувства, всушност е несреќен и неговата логика е " зошто јас да бидам добар кон некого, кога никој не е добар спрема мене, зошто да не газам некого за да постигнам нешто кога претходно мене ме газеле, зошто да помагам некому кога мене никој не ми помага" итн итн итн... значи не дека несреќните луѓе се лоши, туку оној кој е лош сигурно му фали нешто, љубов, почит, разбирање, се чувствува неценето и сл...тоа го прави да се чувствува несреќен и како таков индиферентен кон туѓите чувства. |
||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj onie so tvrdat deka nesreknite luge se losi dali mislat deka sreknite se dobri?poso nakaj takov zaklucok odam jas...i da receme deka do vcera sum bila nesrekna,od denes rabotite dojdat na svoe mesto pa vikam deka sum srekna,utre pak se desat nekoi gluposti i ja sum pa nesrekna,naredniot vtornik se sredi se pa ja pa sum srekna,cetvrtok pak se desi neso ja pa nesrekna itn itn...so znaci ova deka u 2 nedeli ja sum nedela dena srekna nedela nesrekna?
p.s ne go sfakajte bukvalno postov moze i da stane zbor na pogolemi periodi na vreme... se e rabota na sopstvena definicija za sreka i nesreka...a toa ne moze da se vrze za losotija zloba i sl. |
||
respect my authoritaaa
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozes i sama da se primetis po tebe, sigurno koga si srekna za nesto imas povekje volja da mu pomognes na nekoj za nesto. koga si nervozna ke mu reces mavni mi se i ke si pomislis, tolku problemi imam na glava uste ti mi falis...
|
||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i toa e zloba? |
||
respect my authoritaaa
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na drugiot moze zlobno da mu deluva. toa e samo prost primer. da recheme deka nekoj kako dete postojano bil fizicki ili emotivno maltretiran, sto mislis vo kakva licnost ke porasne? kako moze da dava ljubov koga nikogas ne ja dobil, kako moze da mu e gajle za nekogo koga nikogas ne pocuvstviuval deka nekoj se grizi za nego.trpel samo navredi i udari.znaci toj ne znae poinaku, ne po negova vina.
|
||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e toa veke drzi do psihicki problemi,poremetuvanja...a da ne mu e gajle za nikoj e da e iniferenten a ne zloben,los...ja ako nejkam da pomognam ne sum losa,losa sum ako namerno nanesuvam zlo na nekogo bez pricina,kontinuirano(spored moja definicija) |
||
respect my authoritaaa
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zemete go likot na dokor House
scenaristite sakale na napravat kombinacija na nesrekja i zloba no ne po difolt nego kako karakter tipov e vo sustina nesrekjen, osamen, so postojani bolki, se kljuka so apcinja, nesonici i postojano vo konflikt so site no doktor House e olicetvorenje na filantrop, gazi preku site ubeduvanja i pravila rizikuvajki svoja kariera, rabota so cel, da spazi nepoznat zivot taka da site gledaci , koi znaat da gledat ,mozat da vidat majka tereza kje recete ko na film neka e film.....no ... toa e toa....licno ubeduvanje. kje sum i sum takov nezaviosno sto me snajde.... nisto ne e vecno...duri i nesrekjata Изменето од anakin - 23.Мај.2009 во 01:51 |
||
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa zarem srekjen covek kova planovi za da mu nashteti nekomu? mora da e nesrekjen pa da im pravi zlo na drugite. srekniot si ja gleda svojata rabota i uziva vo zivotot. del od nesreknite se obiduvaat da gi napravat i drugite nesrekni.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tolku jas vo ova tema
vise ne ni idam....nema za mene logika...NIKOGAS NE NI SFATIV KOJA BILA PRICINATA ZA PUSTANJE NA NESTO TAKVO и пак дојде |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kje ti kazam
dojdov poradi cvekjence i IQ mi se dopadnaa nivni ramisluvanja nema vo niv inaet i nerazum zadovolna??? mislis me ponizi deka si go pogaziv zborot??? ok radi tie dve iskreni devojki kje se ponizam pak pozdrav inaku gordej se so tvojot post... pokazuva odreden karakter Изменето од anakin - 23.Мај.2009 во 01:56 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |