![]() |
|
Предлози за типување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 89> |
Автор | |
rudarac ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ставете за денеска некој сигурни натпревари заш мене се за една ме зеза
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од fiks - 22.Мај.2009 во 00:55 |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Vitkovice 1
Troja 1
Dundalk- St. Patricks GG
Roda 1
Turkiyemspor- Magdeburg GG
Hacken- Helsinborg GG
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
rudarac ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
ok fiks {izmenata e prifatena jas se izvinuvam} ![]() |
|
![]() |
|
ke gi uplatam drugra 100 ke zalepam pa so bide neka bide so gospod napred ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
se odnopaku
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Без нервоза Црно,вака ко мене не уплаќај и мирна глава. Немам од неделата уплатено ништо
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
ke napravime edno dobitno za vikendov fiks, ke vidis.... milan sekako go igram a i juventus izgleda...ke razgledam vecerva ubavo
za utre wolfsburg 1 i atletiko madrid 2...samo ke vidam ubavo, ima interesni utakmici
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Е ова уплатив за денес Црноока.
Волфсбург 1
Бордо 1
Ле Ман 1
Прибрам 1
Спарта П. 1
Атлетико М. 2
Хетафе 1
Севиља 1
Квота има 37,29 ,добивката изнесува 7769 денари.
Се ризични натпревари се ова,некои имаат и паднати квоти па пробај имаш време уште еден саат за комбинацијава
![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() За секој гол од Волфсбург по едно Вардар
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Jasno bese, sve dogovoreno se ocekuvase.
|
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Е што беше договорено Вардар?
Баерн си прокоцка многу натпревари и титулата за Волфсбург е потполно заслужена.
|
|
|
![]() |
|
se kaam zas ne go uplativ volzburg
![]() |
|
![]() |
|
fiks ke tepa li nukasal ????
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |