|
Фан клуб Милан |
Внеси реплика | страница <1 89101112 27> |
Автор | ||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Не си оди Црно немај гајле
|
||||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||||||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
fiks, jas za ovaj tim navivam iskreno i od dusa so godini...mozebi na nekoj mu e smesno i glupavo, ali jas uzivam vo sekoaj utakmica so niv, bez razlika dali pobedile ili izgubile...a nekoi igraci posebno uzivam da gi geldam, a taa lista kaj mene od pred nekolku godini ja predvodi Kaka
|
||||||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
На иста бранова должина сме Црноока
|
||||||||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Дали ќе биде исправен потегот да се смени Анчелоти??????????
Ја победуваме Рома, па назначуваме нов тренер
Потпретседателот на Милан, Адриано Галиани, пред новинарите ја смирува ситуацијата меѓу фановите изјавувајќи дека не владее никаков хаос ниту во екипата, ниту во управата на клубот иако с$ поизвесно е дека стратегот на екипата по осум години ќе го напушти клубот и ќе замине во Челзи. |
||||||||
||||||||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Туак ќе биде и в година Црно,немај гајле
|
||||||||
||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Изјава на Анчелото во која сега за сега демантира шпекулации во врска со неговото заминување од Милано.
|
||||||||
||||||||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Me razocaraa denes...go ispratija Maldini, legendata so poraz
a celosno ja nadigraa roma, odbranata najslabo igrase....mora da se napravat promeni, mora!
|
||||||||
Ne znam kako da pobegnem
||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Ќе си биде све Црно немај гајле,оваа година немаа фудбалска среќа но другата ќе видиш кој ќе биде шампион во Калчото
|
||||||||
||||||||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
i vo kalco i vo LS
ke vidat oni so koj si imaat rabota...odbranata mnogu ni potvrli denes...inaku sreden red odlicen!! zambrota kasno pocna...trebase da startuva vo prvata 11ka...abe koja kontrola ja imaa na igrata, celsono ja nadigraa...ama sreka da se nemalo da vlezi topkata bre bre...ti velam onaj golmanon ko da mu imase zabaeno na golot...golot na toti cista sreka...go pogodi ziviot se odbi, go izlaza,go secna Dida i gol..ksmet be fiks ksmet...doma nemame izgubeno od prvoto kolo od bolonja...
ali sega na gosti ke pobedime so fiorentina...taa ostanuva na 4, ne i trebaat poeni, i nie napagameeeeeee
|
||||||||
Ne znam kako da pobegnem
||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Црно немавме среќа денес,многу подобри бевме но головите се раќунаат не среќата.
Плус голем број играчи не се во форма цела сезона.
Пато кога повреден кога надвор од форма.
Кака горе долу и тој.
Гатузо бе и тој работниче големо и тој малери цела сезона.
Инзаги авал да му е на чојкон,абе мој херој е цела сезона се труди кога и да играл од петни жили.
Одбраната слаба сезона одигра.
Абе од почеток имаа лоши резултати иначе ќе бевме Шампиони
|
||||||||
||||||||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
da i jas se slozuvam...ne bevme konstantni...dzabe ni bea site pobedi so red na krajot, zalam za bodovite so ovie malive timcinja sto se borat za opstanok...ne kostaa mnogu...
a napisav vo temata kaj roma....daleku podobri vo igrata, roma bese nadigrana...samo sto za zal ne se vazat sansite, tuku golovite vo mrezata
|
||||||||
Ne znam kako da pobegnem
||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
В година сме шампиони сигурно.
Напред Милан
|
||||||||
||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Фановите го расипаа простувањето на Малдини
Фудбалерите на Рома на Сан Сиро со 3:2 го победија Милан и му го расипаа славењето на Паоло Малдини, кој го одигра последниот меч пред своите фанови. "Росонерите" беа принудени двапати да го надоместат водството на гостите за на крајот Тоти да го реши конечниот победник. Иако капитенот на Рома пропушти половина сезона поради чести повреди, сепак, успеа на крајот да стане најдобар клупски стрелец со 12 погодоци. Пред Тоти, за Рома поентираа Рисе во 36. и Менез во 79. минута, додека, пак, за домаќините двоен стрелец беше Масимо Абросини. Со оваа победа Рома го осигура пласманот во Европската лига бидејќи нивниот конк*рент Палермо одигра само 2:2 кај Аталанта додека пак Милан си го загрози второто место на табелата. Капитенот на Милан беше исвиркан од навивачите, кои истакнаа транспаренти испишани против него. Ова не беше само огнено проштевање на Паоло Малдини. Навивачите на "росонерите", популарните Ултрас, се свртија кон клубот и кон претседателот Силвио Берлускони. "Продајте го Кака", истакнаа на еден транспарент. "Со години купуваше големи фудбалери, а што ќе купиш оваа година? Марамчиња за бришење солзи?", порака упатена кон Берлускони. Најлошо помина капитенот на "росонерите". Најрадикалните припадници на Ултрас истакнаа голем транспарент во облик на дресот со бројот шест.
"Само еден е капитен во нашите срца - Франко Барези!", кажаа навивачите. Ова беше последен службен натпревар за Малдини, односно 901. во неговата кариера. "Се гордеам што не сум како тие навивачи", кратко изјави Малдини. Меѓутоа, имаше и такви кои достојно се простија од нивниот капитен. "Клонирајте го Малдини", стоеше испишано на еден транспарент.
Два гола постигна Дел Пјеро, кој иако се најавуваше дека нема да настапи поради повреда, сепак, стисна заби и даде голем удел во победата. Придонес во оваа победа даде и Маркисио. Ова беше прва победа за "Старата дама" по седум средби (шест реми и еден пораз). Јуве ќе го пречека Лацио, а Милан гостува кај Фиорентина. Новиот шампион Интер загуби кај Каљари иако поведе со 23 гол на Ибрахимовиќ. Каљари го сврте резултатот во своја корист преку Коси во 34. и Аквафреска во 71. минута. Лече му се придружи на Реџина на листата на клубови кои ја напуштаат Серија "А". Лече освои само бод против Фиорентина, кој беше недоволен за продолжување на надежта опстанок. |
||||||||
||||||||
Внеси реплика | страница <1 89101112 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |