|
Заборавен од Господ |
Внеси реплика | страница <1 22232425> |
Автор | |
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лисиците имаат дупки за спиење, птиците седала, а Оној на кому Му припаѓа сё, беше и е во Христа - поради надприродната Љубов - остана без ништо, како ние сите вистински би се сетиле на Него, би ги отвориле нашите срца и би Му рекле: Добредојде сопственику на Вселената!
Сите ние денес, заедно да се сетиме - дека секоја душа е една љубена клетка на Всёдржателот - е поважно од било кога ! Поздрав Изменето од spiros - 21.Мај.2009 во 17:07 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat?,..bez gajle,..tebe nema da te zaboravi,...takov vatren protivnik,..ne se zaborava lesno,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brzo
pitanje zasto Gospod mene i tebe ne zaboravil a gledas nie nego ne tuka sme za nego a dali e toj tuka za nas???? jok be nego samo za spiros i druzinava a nie???? kaj sme nie vo negovo srce??? ili toj vo naseto?? ene ti reciprocitet priznavam jas sum vinoven no priznava tolku kolku i toj e pola pola ni gramce vise |
|
|
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин, зошто имаш мерак да хулиш на Оној што те одржува тебе и секој од нас во живот?
Оној, кој дури кога и родителите и докторите ќе ти завртат грб, Тој ќе биде завртен кон тебе! Изменето од spiros - 21.Мај.2009 во 17:31 |
|
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gresno citas ne hulam jas nikoj jas sum jas ti si ti imaj si svoe jas svoe izbor e odlika na covekot IZBOR prekraen zbor |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e,..gospod ne dava izbor,...ili ke bidesh so mene,..ili ,...
Изменето од Messenger - 22.Мај.2009 во 01:20 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господ сака да се спасат сите. |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господ дава слободна волја, ај сега ова го пишував на една друга тема не сакам по 100 пати да шкртам само едно исто, значи Господ мене ми дал право дали со Него или против Него. Избрав да сум против Него, се изгубив. Се покајав и избрав да сум со Него засекогаш, се најдов.! Изменето од Messenger - 22.Мај.2009 во 01:20 |
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во ред! Јас си избрав да бидам “дома“ на подфорум Вероисповест. Јас верувам: Дека БОГ ги сака сите и дека не ги заборавил воопшто, туку ние сме тие што сме Го заборавиле! Дали со моето уверување, ти сметам на форум за вероисповест? Дали ти смета моето присуство тука? Изменето од spiros - 21.Мај.2009 во 18:39 |
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Избор била одлика на човекот????????
Епа кога веќе е наша одлика (наш ексклузивитет) да си живееме секој со последиците од СВОЈОТ избор......Јас со мојот, Рајна со нејзиниот, Трале со неговиот...итн..итн...... |
|
МИР со сите
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BOG dava slobodna volja. Ako sakas da bides so Nego, ke ti bide podobro uste sega, a vo idniot vek i zivot vecen. Ako go sledis patot na Adam i Eva, se bunis protiv Nego, te ostava na Gavolot, a toj znae kako da gi maci lugeto,zatoa sto beskrajno gi mrazi . Ili si na stranata na BOG, ili na stranata na Gavolot, nema sredina, pravi sto sakas, ama ne se zali za posledicite koi gi dozivuvas sega, a i na Sudniot Den. "Bidejki ljubovta kon Boga se sostoi vo toa: Da gi pazime zapovedite Negovi. A Negovite zapovedi ne se teski".( 1 Jovanovo 5:3) Изменето од Messenger - 22.Мај.2009 во 01:21 |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prekrasno video brate anakin. Alal da ti e. Prekrasna pesna |
|
Внеси реплика | страница <1 22232425> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |