|
Дискусии за Win (XP,Vista) |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | ||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala Flix,znaci isto kako kaj Xp-to raboti so isklucen Update a za grafickata mi treba barem za poslednite verzii na igri 2007/08 oti so stariot PC so da recam,igrav pred nekoja godina Rally od 2002/03 pa potamu ke zemam nekoja pojaka.
|
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не нема врска дали ти е пирацка кај мене и на пирацка прави упдате :) сега краковите се со времени така не ја активираат само туку ја праат и genuine и бес проблем можеш и упдате да правиш
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kazete mi za kolku vreme se podiga Vista kaj vas oti kaj eden moj rodnina na lap top-ot so Dual Core od 2 GHZ i 4 GB Ram odese nekolku minuti a mozno e da ima nekoj virus
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dajte nekoj predlog za programa kade moze da se vadi peenjeto znaci samo muzika da ima (ako postoi) i programa za secenje na sceni od DVD filmovi
Fala |
||
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakas da vadis peenje od mp3 pesna i ko u stilu da napravis matrica? toa li sakas
ako imas dobar sajzer mozes na nego da gi pustis i ako ima dobri boi moze da ja izvadi pesnata ludnica ke si simnes vo mid ili kar format i ke zavrsis rabota. Изменето од Klapsomun - 28.Март.2009 во 18:47 |
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Druze nemam sajzer so takvi raboti ne se zanimavam a imam nekoi pesni kade sakam da napravam samo muzikata da bide znaci da nema peenje (dokolku e mozno) a da bide vo mp3 format. Sepak fala
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сними си некои од програмите како Virtula Dj , Frooty Loops имаш во нив. |
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala Flix ke te poslusam za sovetite i ke probam so niv
|
||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vistina poleta |
||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KAKO MOZE SO VIRTUAL DJ DA SE IZBRISI PEENJETO? |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи кога ќе ја ставиш траката или песната има едно kill mid не е кузнеј колку ефикасно ама сепак е добро
|
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Конечно пуштен SP2 за Windows Vista
Со официјалното исфрлањето на втората закрпа за јавноста, Windows Vista влезе во Service Pack 2 фазата. Windows Vista SP2 бета и RC верзиите веќе неколку месеци наназад се тестираат, а донесуваат многу безбедносни закрпи но и подобрување на перформансите. Помеѓу најзначајните подобрувања може да се издвојат вклучување на Bluetooth v2.1 и Blu-ray снимање. Заедно со Vista SP2, Microsoft го исфрли и Windows Server 2008 Service Pack 2. Двата Service Pack 2 апдејта се достапни во самостајна инсталција, а ќе бидат достапни во 32 и 64 битни варијанти и на пет јазици. Но новата инсталација на некого можеби ќе му предизвика главоболки. Алатката vLite, која се користи за линеарно инсталирање на Windows Vista, ненамерно ги отсранува фајловите кои се потребни за инсталирање на SP2. За корисниците на vLite, Microsoft објави објаснување за да им помогне во инсталирање и активирање на овој Service Pack 2. Windows Vista SP2 и Server 2008 SP2 би требало автоматски да се инсталираат за неколку недели, а дотогаш инсталициите можете да ги симнете од официјалната страна на Microsoft. Download : на (x86) 32 битна верзија Download:на (X64) 64 битна везија преземено од www.Tehnologija.com.mk Изменето од Dark HaCkeR - 28.Мај.2009 во 19:29 |
||
DRIFT MASTER
Група Регистриран: 17.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas gi imam i dvete na eden kompjuter so pomos na dual boot od vista.
|
||
DRIFT
|
||
fcwizard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tu bravo za ova so firefox strarno e mn. pobrzo
|
||
If you play with the best,you will die like the rest:D!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |